Zelf tot ontdekking komen

Ilona, groepsprogramma

Ik ben heel enthousiast over het programma Leiderschap, lef en levensflow. Hoe dit programma is vormgegeven met de combinatie van live bijeenkomsten, online-sessies, wandelingen, 1:1 coaching en dat je het programma doorloopt met een groep vrouwen. Het is leuk en gezellig en je hebt steun aan elkaar.

Ik vind Frederike een hele goede coach, omdat ze ons op een liefdevolle en nuchtere en wat mij betreft ook respectvolle manier begeleidt. Maar vooral ook omdat ze zoveel ervaring heeft met verschillende manieren waarop je mensen kunt coachen (d.w.z. verschillende achterliggende theorieën, maar bijvoorbeeld ook verschillende methoden, zoals visualisaties, meditatie, wandelingen etc.).

Zij zet al die ervaring in en biedt daarmee een heel rijk programma aan (dit in tegenstelling tot (sommige) anderen die vooral terugvallen op een beproefde methode of manier). Hiermee helpt ze mensen om zichzelf te herontdekken.

Dit ‘zelf tot ontdekkingen komen’ – i.p.v. iemand die je vooral vertelt hoe het anders kan of zelfs moet – is voor mij heel prettig. Hierdoor laat Frederike mensen zowel op privé als op werkgebied nieuwe wegen vinden die beter passen bij de persoon die zij van nature zijn en waarvan zij gelukkiger worden.

Ze biedt daarbij ook dingen aan die de deelnemers kunnen blijven gebruiken. Ik heb door Frederike bijvoorbeeld kennis gemaakt met visualisatie en meditatie en ik heb ook veel geleerd van de theoriestukjes (die blijven me bij). En ik ben door haar nieuwe boeken gaan lezen. Ik vind dat zij zich onderscheidt van anderen.

Ilona

Plan interesse gesprek
burn-out