14 maart
Van 13.30-17.00 uur
Locatie Haarlem (recht tegenover station Haarlem)
Maximaal 7 deelnemers
Lees hieronder meer over de workshop

Wil je stilstaan bij je verlangens en dromen?
Bezinnen op wat je nu echt wilt?
Stappen gaan zetten naar een leven dat echt bij je past?
Dan is de workshop Leiderschap, Lef en Levensflow iets voor jou

Je bent een dappere vrouw. Werkneemster of onderneemster. Moeder. Vriendin. Partner. Je probeert alle rollen perfect te combineren en het voor iedereen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je vindt het belangrijk om jezelf te ontwikkelen. In je werk. Als mens. Op persoonlijk vlak. In je drukke, hectische (en vaak ook leuke) bestaan is het lastig om hier de tijd voor te vinden. Er is altijd wel iets anders dat je aandacht vraagt. Wat belangrijker lijkt te zijn.

Je hebt het idee dat er meer uit te halen is. Uit dit leven. Uit jezelf. Je zou meer naar je gevoel willen luisteren in plaats van steeds maar in je hoofd rond te hangen. Af van to do lijstjes en meer ruimte maken voor je verlangens.

Je wilt de leukste baan die er bestaat. Met bezieling je onderneming leiden. Vanuit jezelf. Niet steeds bezig zijn met wat anderen vinden. Niet steeds kijken hoe anderen doen. Maar doen wat voor jou goed voelt. Daarin je eigen weg vinden.

Je bent er klaar voor om de eerste stap te zetten om de regie te pakken over je leven. Om te ontdekken wat JIJ wilt. Gaan voelen wat jouw verlangens zijn. En daar werk van maken. Actie ondernemen.  Bezielde actie. Actie die klopt met jouw gevoel.

In de workshop Leiderschap, Lef en Levensflow ga je aan de slag met het ontdekken van wat jij wilt en het formuleren van bezielde acties. Acties die passen bij keuzes die voor jou goed voelen, waar jij blij van wordt. Samen met mij en 7 andere vrouwen. Want uit ervaring weet ik dat vrouwen elkaar enorm kunnen inspireren. Je verhaal delen, herkenning vinden, elkaar steunen en motiveren. Door met elkaar te zijn. Te luisteren en te vertellen. Dat gecombineerd met magische oefeningen van mij. En een dosis humor, gezelligheid, lekkere hapjes en een vleugje spiritualiteit.

 Deze workshop is voor jou als jij een dappere vrouw en/of onderneemster bent. Als je het zat bent dat je steeds maar niet echt het leven leidt dat je zou willen. Als je door de waan van alledag meegesleurd wordt, maar wel een stemmetje hoort dat zegt dat het anders kan. Als je het wilt leren meer vanuit je intuïtie te leven. Bereid bent naar jezelf te kijken. Misschien een beetje spannend, maar ook fijn! Als je het fijn vindt om te sparren en openstaat voor de frisse blik van een ander. Die frisse blik krijg je van de andere deelnemers en van mij. Als je je wilt laten inspireren. En anderen wilt inspireren. Gewoon door jezelf te zijn. Jouw verhaal te delen. En als je in actie wilt komen en stappen wilt gaan zetten om de flow in je leven meer te laten stromen.

Deze workshop is niet geschikt voor je als je hoopt dat het vanzelf anders of beter wordt. Als je op zoek bent naar simpele tools, een quick-fix voor je problemen. Als je niet bereid bent naar jezelf te kijken. Ook als je wars bent van spiritualiteit is deze workshop misschien niet zo passend. Ik ben vrij nuchter en sta met beide benen op de grond, maar in mijn werk is zeker sprake van een vleugje spiritualiteit. Zo werk ik onder andere graag met visualisaties en mindfulness oefeningen.

Het is mijn missie om vrouwen te inspireren leiding over hun leven te nemen en op zichzelf te vertrouwen, zodat ze het lef krijgen om de keuzes te maken die goed voelen. Dan kan de levensflow weer gaan stromen!

Ik ben opgeleid tot psycholoog en heb daarnaast opleidingen op het gebied van loopbaanbegeleiding, coaching en Voice Dialogue gevolgd. Ik heb ruim 17 jaar ervaring in het begeleiden van mensen die op enig moment in hun leven vastlopen. Dat kan zijn in het werk, privé of juist door alle ballen die we tegenwoordig proberen hoog te houden.

Ik heb zelf ervaren dat het leven er een stuk leuker op wordt als je weet wat je wilt. En het lef hebt om je eigen keuzes te maken. Geluk zit niet in meer en beter, maar in bewustwording en je niet zoveel aantrekken van wat anderen vinden of denken. Je hart volgen, je eigen keuzes maken. Keuzes die voor jou kloppen. Daar gaat het om! Dan kun je met volle teugen van het leven genieten. Ik combineer mijn persoonlijke ervaringen met mijn opgedane kennis en bezit daarnaast een sterk intuïtief vermogen. Hiermee kan ik jou helpen bij je gevoel te komen, waardoor je gemakkelijker ontdekt wat je wilt en hoe je daar handen en voeten aan kunt geven.

“Wauw ik had niet verwacht dat 1 zo’n middag zoveel impact zou hebben”
“Wat kun je veel doen in een middag”
“Wat fijn om de verhalen van anderen te horen en te merken dat je niet de enige bent”
“Geweldig, inzichten had ik wel verwacht, maar dat ik ook met zoveel praktische acties naar huis zou gaan. Hier kan ik echt wat mee”
“Het klopte precies dat ik hier vanmiddag was”

Een greep uit de reacties van deelnemers aan de workshop Leiderschap,
Lef en Levensflow van 7 februari.

14 redenen waarom jij zeker mee wilt doen aan deze workshop:
 1. Je krijgt meer verbinding met jezelf.
 2. Je maakt contact met je intuïtie en komt dichter bij je gevoel.
 3. Je ontdekt wat echt belangrijk is in je leven.
 4. Je hebt een hele middag voor jezelf.
 5. Een middag waarin je dieper bij de kern komt van waar het in je leven echt om draait
 6. Je bruist na de workshop van de ideeën en energie.
 7. Je richt je aandacht naar binnen, naar wat jij wilt en laat de buitenwereld even voor wat die is. Hierdoor kun je veel beter voelen wat JIJ wilt.
 8. Je ontmoet leuke gelijkgestemde vrouwen die ook bezig zijn met persoonlijke groei.
 9. Je bent in veilige, liefdevolle handen bij mij. Ik zorg voor prettige sfeer en kundige begeleiding op maat, zodat je makkelijker stappen gaat zetten.
 10. Je mag helemaal jezelf zijn, je bent al goed zoals je bent.
 11. Het kan zo maar zijn dat je diepe inzichten opdoet, die een keerpunt zijn in hoe je tegen dingen aan kijkt of hoe je dingen aanpakt.
 12. Je gaat met een dosis vol bezielde acties naar huis, waar je gelijk mee aan de slag kunt gaan.
 13. Je krijgt een middag vol inzichten, plezier, ontspanning en groei.
 14. Je zet een belangrijke stap richting je droomleven.

De workshop is live. Face-to-face ontstaat de verbinding. That is where The Magic Happens. 

Deelname kost 75,- exclusief btw (dat is 90,75 inclusief btw). Je krijgt hiervoor:

 • een middag workshop van 13.30-17.00 uur op een fijne locatie in Haarlem.
 • veel inzichten, begrip, transformatie en meer.
 • oefeningen, waaronder visualisatie- en flowschrijfoefeningen waar je ook thuis wat aan hebt.
 • persoonlijke begeleiding van Frederike, omdat we werken in een kleine groep.
 • een 1-op-1 telefonische coachsessie (30 minuten) in de week na de workshop met Frederike.
 • koffie/thee, water en lekkere versnaperingen

Jouw plek is definitief gereserveerd na afronding van de betaling. Wacht niet te lang! Als er een wachtlijst ontstaat, laat ik het je uiteraard weten.

Waar: In Haarlem, in mijn werkruimte op het Stationsplein 80 (recht tegenover station Haarlem, 15 minuten van Amsterdam CS en 8 minuten vanaf Amsterdam Sloterdijk). 

Wanneer: woensdag 14 maart van 13.30-17.00

Hoeveel: de groep bestaat uit maximaal 7 deelneemsters

Kosten:  € 75,- exclusief btw. Thee/koffie en lekkere versnaperingen zijn inbegrepen.