Woensdag 2 mei 
Van 14.00-16.00 uur
De workshop is online (live)
Lees hieronder meer over de workshop

Wil je stilstaan bij je verlangens en dromen?
Bezinnen op wat je nu echt wilt?
Stappen gaan zetten naar een leven dat echt bij je past?
Dan is de workshop Leiderschap, Lef en Levensflow iets voor jou

Je bent vrouw. Je probeert alle rollen perfect te combineren en het voor iedereen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je vindt het belangrijk om jezelf te ontwikkelen. In je werk. Als mens. Op persoonlijk vlak. In je drukke, hectische (en vaak ook leuke) bestaan is het lastig om hier de tijd voor te vinden. Er is altijd wel iets anders dat je aandacht vraagt. Wat belangrijker lijkt te zijn.

Je hebt het idee dat er meer uit te halen is. Uit dit leven. Uit jezelf. Je zou meer naar je gevoel willen luisteren in plaats van steeds maar in je hoofd rond te hangen. Meer ruimte maken voor je verlangens.

Je wilt de leukste baan die er bestaat. Met bezieling je onderneming leiden. Vanuit jezelf. Niet steeds bezig zijn met wat anderen vinden. Niet steeds kijken hoe anderen doen. Maar doen wat voor jou goed voelt. Daarin je eigen weg vinden.

Je bent er klaar voor om de eerste stap te zetten om de regie te pakken over je leven. Om te ontdekken wat JIJ wilt. Gaan voelen wat jouw verlangens zijn. En daar werk van maken. Actie ondernemen.  Bezielde actie. Actie die klopt met jouw gevoel.

In de workshop Leiderschap, Lef en Levensflow ga je aan de slag met het ontdekken van wat jij wilt en het formuleren van bezielde acties. Acties die passen bij keuzes die voor jou goed voelen, waar jij blij van wordt. 

 Deze workshop is voor jou als jij een dappere vrouw bent. Als je het zat bent dat je steeds maar niet echt het leven leidt dat je zou willen. Als je door de waan van alledag meegesleurd wordt, maar wel een stemmetje hoort dat zegt dat het anders kan. Als je het wilt leren meer vanuit je intuïtie te leven. Bereid bent naar jezelf te kijken. Misschien een beetje spannend, maar ook fijn! Als je openstaat voor een frisse blik. Als je je wilt laten inspireren. En als je in actie wilt komen en stappen wilt gaan zetten om de flow in je leven meer te laten stromen.

Het is mijn missie om vrouwen te inspireren leiding over hun leven te nemen en op zichzelf te vertrouwen, zodat ze het lef krijgen om de keuzes te maken die goed voelen. Dan kan de levensflow weer gaan stromen!

Ik ben opgeleid tot psycholoog en heb daarnaast opleidingen op het gebied van loopbaanbegeleiding, coaching en Voice Dialogue gevolgd. Ik heb ruim 17 jaar ervaring in het begeleiden van mensen die op enig moment in hun leven vastlopen. Dat kan zijn in het werk, privé of juist door alle ballen die we tegenwoordig proberen hoog te houden.

Ik heb zelf ervaren dat het leven er een stuk leuker op wordt als je weet wat je wilt. En het lef hebt om je eigen keuzes te maken. Geluk zit niet in meer en beter, maar in bewustwording en je niet zoveel aantrekken van wat anderen vinden of denken. Je hart volgen, je eigen keuzes maken. Keuzes die voor jou kloppen. Daar gaat het om! Dan kun je met volle teugen van het leven genieten. Ik combineer mijn persoonlijke ervaringen met mijn opgedane kennis en bezit daarnaast een sterk intuïtief vermogen. Hiermee kan ik jou helpen bij je gevoel te komen, waardoor je gemakkelijker ontdekt wat je wilt en hoe je daar handen en voeten aan kunt geven.

“Wauw ik had niet verwacht dat 1 zo’n middag zoveel impact zou hebben”
“Wat kun je veel doen in een middag”
“Wat fijn om de verhalen van anderen te horen en te merken dat je niet de enige bent”
“Geweldig, inzichten had ik wel verwacht, maar dat ik ook met zoveel praktische acties naar huis zou gaan. Hier kan ik echt wat mee”
“Het klopte precies dat ik hier vanmiddag was”

Een greep uit de reacties van deelnemers aan eerdere workshops Leiderschap,
Lef en Levensflow.

14 redenen waarom jij zeker mee wilt doen aan deze workshop:
 1. Je krijgt meer verbinding met jezelf.
 2. Je maakt contact met je intuïtie en komt dichter bij je gevoel.
 3. Je ontdekt wat echt belangrijk is in je leven.
 4. Je hebt een paar uur voor jezelf.
 5. Waardoor je dieper bij de kern komt van waar het in je leven echt om draait
 6. Je bruist na de workshop van de ideeën en energie.
 7. Je richt je aandacht naar binnen, naar wat jij wilt en laat de buitenwereld even voor wat die is. Hierdoor kun je veel beter voelen wat JIJ wilt.
 8. Je doet het in een groep gelijkgestemde vrouwen die ook bezig zijn met persoonlijke groei.
 9. Je bent in veilige, liefdevolle handen bij mij. Ik zorg voor prettige sfeer en kundige begeleidin, zodat je makkelijker stappen gaat zetten.
 10. Je mag helemaal jezelf zijn, je bent al goed zoals je bent.
 11. Het kan zo maar zijn dat je diepe inzichten opdoet, die een keerpunt zijn in hoe je tegen dingen aan kijkt of hoe je dingen aanpakt.
 12. Je hebt na afloop een dosis bezielde acties, waar je gelijk mee aan de slag kunt gaan.
 13. Je krijgt een workshop vol inzichten, plezier, ontspanning en groei.
 14. Je zet een belangrijke stap richting je droomleven.

De workshop is online te volgen. De workshop is live. Als je er niet bij kunt zijn, is dat geen probleem. Je krijgt dan de opname na afloop en kunt de workshop doen op een moment dat het jou handig uitkomt.

Deelname kost 35,- inclusief btw. Je krijgt hiervoor:

 • een online workshop, live te volgen of op een later tijdstip terug te luisteren.
 • veel inzichten, begrip, transformatie en meer.
 • oefeningen, waaronder visualisatie- en flowschrijfoefeningen waar je ook thuis wat aan hebt.
 • persoonlijke tips en inspiratie van Frederike
 • een 1-op-1 telefonische coachsessie (30 minuten) in de weken na de workshop met Frederike.

Jouw plek is definitief gereserveerd na afronding van de betaling. Wacht niet te lang! Als er een wachtlijst ontstaat, laat ik het je uiteraard weten.

Waar: Online, vanaf je eigen plek te volgen. 

Wanneer: woensdag 2 mei van 14.00-16.00

Hoeveel: er kunnen maximaal 25 mensen deelnemen

Kosten:  € 35,- inclusief btw en inclusief de opname.