De workshop of lezing

Onze maatschappij dwingt ons veel ballen tegelijkertijd in de lucht te houden en alles perfect te doen. We zijn meer bezig met verwachtingen van anderen dan ons af te vragen wat we zelf willen. Hierdoor denken we vaak negatief over onszelf. Dit veroorzaakt mentale problemen zoals depressie en burn-out.

De vorm
In de workshop of lezing word je aan de hand van kennis van de psychologie, voorbeelden uit de praktijk en prikkelende vragen aan het denken gezet over jezelf, je patronen en de keuzes die je maakt. Op een leuke en luchtige manier word je geïnspireerd om vriendelijker naar jezelf te kijken en ervaar je dat je niet de enige bent die dit herkent. 

Voor wie?
Deze lezing leent zich goed voor een jongerenvereniging binnen organisaties, maar ook voor een inspirerende lezing op bijvoorbeeld een bedrijfsbijeenkomst of event.

Duur
De lezing kan in verschillende vormen aangeboden worden. Zoals een interactieve lezing van een uur, maar ook een workshop van 2 tot 3 uur, waarbij de interactieve lezing gecombineerd wordt met oefeningen in subgroepjes.

Lezing of workshop aanvragen?
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
frederike@frederikemewe.nl
06-24645451

Lezing workshop Frederike Mewe psycholoog coach Goed zoals je bent boek
Frederike Mewe boek Goed zoals je bent

Over Frederike

Psycholoog en coach Frederike Mewe schreef het boek Goed zoals je bent, de psychologie van zelfvertrouwen (Uitgeverij Ten Have), waarin ze uitlegt welke psychologische processen hierachter schuilgaan. Ze helpt ons milder naar onszelf te kijken en ons minder aan te trekken van anderen. Dan kunnen we ons hart volgen en kiezen voor zelfliefde. Het boek is na verschijning (22 maart 2022) aan de derde druk toe.

Als psycholoog en (loopbaan)coach met ruim 20 jaar ervaring, helpt Frederike mensen wanneer ze vastlopen in het leven. Ze werkt met verschillende methodieken zoals mindfulness, voice dialogue, ACT, en visualisaties. Haar stijl is betrokken, nuchter, motiverend en positief met een vleugje spiritualiteit.