Werkwijze

Als psycholoog en coach in Haarlem met ruim 18 jaar ervaring, help ik jou graag als je op een bepaald punt in je leven vastloopt. Dat kan zijn in je werk, je bedrijf, je privéleven of bijvoorbeeld door alle ballen die je probeert hoog te houden. Ik help je weer terug te komen bij jezelf, leiding te nemen over je leven en keuzes te maken die voor jou kloppen. Want wat geeft het een vrijheid als je meer doet wat je zelf wilt. Dan kan de levensflow weer gaan stromen!

Je mag bij mij je ongecensureerde verhaal doen. Alles is vertrouwelijk en ik kijk nergens gek van op. Ik durf je liefdevol te confronteren, vaak met humor. Mijn stijl is betrokken, nuchter, motiverend en positief met een vleugje spiritualiteit.

Vragen waar je bij mij mee terecht kunt:
  • Je twijfelt over je baan en wilt uitvinden waar je goed in bent en wat echt bij je past
  • Je wilt dichter bij jezelf, bij je gevoel komen
  • Je wilt minder onzeker zijn en je zelfverzekerder voelen
  • Je hebt moeite met keuzes maken
  • Je trekt je veel aan van wat anderen vinden en wilt meer doen wat jij wilt (in werk, je bedrijf, etc)
  • Je wilt je onderneming naar een hoger plan tillen en meer vanuit vertrouwen werken
  • Je wilt meer genieten en flow in je leven ervaren
  • Je wilt je minder somber en weer happier voelen

We starten met een telefonisch kennismakingsgesprek (max. 30 minuten), waarin jij jouw situatie vertelt en ik met je mee denk wat voor traject of welk programma het beste zou passen. In mijn programma’s maak ik gebruik van verschillende inspirerende methoden en oefeningen. Meestal leg ik het zo uit: ik heb een grote magische ‘kast met tools’ en afhankelijk van de vraag waar jij mee komt en wat er intuïtief past op dat moment in de sessie, gebruik ik een tool uit die kast waar we dan mee werken. Dat levert mooie inzichten en resultaten op.

Tarieven

Ik werk met programma’s op maat. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek doe ik een voorstel voor een traject. Eventueel kan gekeken worden of je werkgever (mee) kan betalen voor het traject. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Heb je interesse om door mij begeleid te worden in je loopbaan- of levensvragen, neem dan contact op per mail of telefoon. Dan plannen we een telefonisch kennismakingsgesprek in. Het kan zijn dat dat gelijk op dat moment kan, maar als dat jou of mij niet uitkomt, plannen we een afspraak in.