Terug naar jouw natuur
Inspiratiewandeling Kennemerduinen, Haarlem
Inspiratiewandeling Kennemerduinen, Haarlem

De natuur brengt je dichter bij jezelf dan wat dan ook. Weg uit de drukte van de stad, uit je hoofd. Genieten van rust, stilte en natuurschoon. Zodra je in de natuur bent, kom je tot rust. Bij elke stap die je zet wordt je hoofd leger.

De natuur is magisch. Het is in de natuur waar je echt verbinding maakt met jezelf, met je kern, je eigen natuur. Dat voelt vertrouwd, veilig en heerlijk. Dat gevoel wil ik ook jou laten beleven. 

Even pas op de plaats. Tijd voor jezelf. Je verwonderen. Over wat je buiten ziet. Over wat je van binnen ervaart. De mindblowing magie van de natuur ervaren. Nieuwe ideeën en inzichten opdoen.

De natuur brengt tot rust, en zet je tegelijkertijd in beweging. Je creativiteit wordt aangewakkerd en er ontstaat ruimte om bij je onderbewuste te komen. Daar waar de dromen en verlangens zitten.

Op vrijdag 15 november is er weer een Terug naar jouw natuur wandeling. Inschrijven kan hieronder.

Praktische informatie

Datum:  vrijdag 15 november 

Tijd: 9.30-11.30

Waar: We verzamelen tussen 9.15 en 9.30 uur bij het Bezoekerscentrum Kennemerduinen (Zeeweg 12, Overveen). We vertrekken om 9.30 uur en zijn rond 11.30 weer terug. Daarna is er voor wie dat wil gelegenheid thee of koffie te drinken bij het Bezoekerscentrum.

Hoeveel: 15,- p.p. exclusief btw. 

Aanmelden: via onderstaande button 

 

Hoe heerlijk is dat. 2 uur lekker buiten, tijd voor jezelf, tijd om middels de natuur je gedachten te ordenen, door je intuïtie te laten spreken. Zodat je vervolgens met een concrete vervolgstap de auto in kan stappen op weg naar huis. En dat onder de betrokken, professionele en relaxte begeleiding van Frederike, echt een aanrader. Helga

Poeh, wat een mooie wandeling heb ik gemaakt deze ochtend in de Kennemerduinen. Een wandeling waar ik even naar binnen kon keren. Door een hele fijne inspirerende opdracht. En potverdorie, soms is dat broodnodig. Ik gun je de wandeling, de natuur en de stilte. (Eigenlijk gun ik het mezelf natuurlijk;)) Dank Frederike. Marije Scheerder, trainingsactrice en communicatietrainer

De inspiratiewandeling was heel fijn. De mooie omgeving en frisse buitenlucht werken echt ontspannend. Wij hebben fijne oefeningen gedaan, alleen in stilte en ook met andere deelneemsters. Lopen en voelen in de natuur hebben dingen losgemaakt, inzichten gecreëerd. Een aanrader! Camille