Rianne, retraite

Een stuk lichter voel ik me. Meer kalmte en vertrouwen in mezelf. Meer vertrouwen in het leven dat ik leid. Alles is er al. Om het volle leven te leiden.

Ik hoef niet op te ruimen. De rommel uit het verleden vertelt ook mijn verhaal. En tussen alle ‘rommel’ ontstaat steeds weer nieuw leven. Uniek op zijn manier. 

Ik mag weer voelen. Ik hoef niet bang te zijn voor wat ik aantref. Ik ben stevig geworteld in mijzelf. En in mijn relatie met mijn man. Ik mag vertrouwen. Alles is er al.

En als het toch weer moeilijk wordt – en dat gaat gebeuren – zal ik een stap terugzetten, naar binnen keren om te voelen wat er in mijn is. Om van daaruit te ademen en ruimte te vinden om te dragen wat er is, om te handelen naar wat nodig is. Ik hoef niet meer te vechten. Ik wil niet meer leven naar wat mijn innerlijke criticus me verbiedt en gebiedt.

De warmte en het licht van de zon zullen me helpen om die kritische stem te verzachten.

Ik ben er!
Ik voel weer!
Dank!
Namaste

Meer over de retraite
voel me een stuk lichter retraite