Misschien ken je dat gevoel wel. Het gevoel dat je meer uit je leven zou moeten halen dan je nu doet. Je hoort vaak dingen over je hart volgen, je droomleven leven, etc.

Het is best wel een opgave om je droom te vinden. En echt keuzes vanuit je hart te maken. Veel sneller hebben we de neiging om ons aan te passen, omdat dat ergens makkelijker is. Je voorkomt er ruzie en gedoe mee en het kan ook wel heel spannend zijn om het roer om te gooien uit angst voor het onbekende.

Vind de flow weer in je leven Frederike Mewe

Ik maak het in mijn praktijk heel vaak mee. Mensen die het heel spannend vinden om voor zichzelf te kiezen, hun eigen pad te gaan of om los te komen van bestaande patronen. Er is vaak wel een excuus om het niet te doen. Maar het niet doen is ook niet slim. Want dan loop je ondertussen leeg, wordt je moe en somber, en krijgt je zelfvertrouwen een opdonder. Of beland je in een burn-out.

Ik zou het liefste tegen iedereen die dit herkent willen zeggen dat het niet nodig is. Dat het echt anders kan. Het gaat niet vanzelf en kost wel tijd en moeite, maar het is het zo waard!

En je kunt het best laagdrempelig aanpakken. Met mijn online programma Ontdek en creëer jouw levensflow. Dat helpt je om te ontdekken wat er nodig is om een vervuld leven te leven, om stevig in je schoenen te staan en keuzes te maken vanuit je hart. Door een combinatie van helende, praktische en concrete tools die direct in te passen zijn in jouw drukke, volle leven.

Geeft jouw leven je momenteel niet de voldoening die je zou willen? Loop je vast? Of ben je uitgeblust en bijna opgebrand en heb je de wens jezelf en de flow in je leven weer te vinden? Dan is dit echt een heel mooi programma voor jou. 

Hoe zou het zijn als je ’s ochtends opstaat…

  • Met een vonkje in je buik, vol energie en zin in de dag.
  • Vol vertrouwen in jezelf en het leven, omdat je je niet meer zo druk maakt om wat anderen van je denken.
  • Minder bang bent voor wat er mis kan gaan, omdat je kunt ‘dealen’ met wat je in je leven hebt meegemaakt en wat er nog gaat komen.
  • Met het gevoel volledig jezelf te mogen zijn.

Lekker toch? In het programma leer je stap voor stap jouw eigen flow te creëren, zodat je volledig in je kracht gaat staan, dicht bij jezelf komt en om met volle teugen van het leven gaat genieten.

Hoe fijn is dat!

Het online programma Ontdek en creëer jouw levensflow bestaat uit 7 online lessen. Je kunt elke week een les doen, maar je kunt ook meer tijd tussen de lessen nemen. Je krijgt een jaar lang de tijd om ermee aan de slag te gaan. Je kunt het programma momenteel volgen voor het aantrekkelijke bedrag van 47,- excl btw.

Dat wil ik!