Veel energie uit het traject gehaald

Vera, Online loopbaanprogramma “In 7 stappen”

Al een tijdje liep ik rond met het gevoel dat ik niet op de juiste plek zat binnen mijn huidige organisatie. Het werk ging me wel goed af en ik had leuk contact met collega’s en management, maar echte voldoening kreeg ik er niet uit.

Ik begon me ook steeds vaker af te vragen wat ik nu eigenlijk leuk vond. Een kennis wees me op het online loopbaantraject van Frederike. Het programma bleek precies te bieden wat ik nodig had! Ik vond het erg verhelderend en soms ook confronterend.

Met de nieuwe inzichten en resultaten van het traject heb ik binnen korte tijd een nieuwe functie binnen mijn huidige organisatie kunnen creëren die beter bij me past en waar de organisatie veel profijt van heeft. Een online programma vergt veel zelfdiscipline, maar daar heb ik geen moeite mee gehad.

De communicatie via de email heb ik als erg prettig ervaren aangezien Frederike vrijwel altijd meteen een response stuurde. Ook de persoonlijke benadering en betrokkenheid van Frederike zorgde ervoor dat ik veel energie uit het traject heb gehaald. Een echte aanrader voor iedereen die in zichzelf wil investeren!

Plan interesse gesprek
gedoe van anderen, ongemak voelen