Tot nuttige nieuwe inzichten gekomen

Bianca, Online loopbaanprogramma “In 7 stappen”

Mijn doel was om op een concrete manier – en in mijn eigen tijd- beter inzicht te krijgen in mijn wensen en mogelijkheden op loopbaanvlak. Dit online traject leek dat te bieden en heeft zeker niet teleurgesteld.

Ondanks dat het een online traject is, is de betrokkenheid van Frederike groot. Ze hield goed in de gaten of ik mijn doelstellingen wel bleef nastreven. Ook de ingesproken begeleiding bij de opdrachten was fijn en maakte het geheel persoonlijker.

Daarnaast vond ik het een groot voordeel om tijdens de procedure een telefoongesprek met Frederike te kunnen inplannen op een zelf te bepalen moment. Ik heb dat bewust tegen het eind van het programma ingepland en had daar veel aan.

Frederike had alle tot dan toe door mij gedane opdrachten nogmaals goed op een rijtje gezet en had mij op voorhand al aan het denken gezet door kritische vragen te stellen. Tijdens het gesprek gaf ze bovendien concrete adviezen die er duidelijk op gericht waren om de tijdens het traject opgedane ideeën en gemaakte plannen te verwezenlijken. Met die handvatten kon ik vervolgens weer goed aan de slag.

Kortom, ik heb dit traject als zeer effectief en persoonlijk ervaren en Frederike als heel betrokken en professioneel. Ik ben dankzij haar en dit programma zeker tot nuttige nieuwe inzichten gekomen.

Plan interesse gesprek
jezelf zichtbaar maken, talenten ontdekken