Frederike Mewe, psycholoog en coach in Haarlem

Wat een vrijheid geeft het als je meer doet wat je zelf wilt. Als je je niet laat gek maken door belemmerende overtuigingen, verhalen uit je verleden of  de verwachtingen van anderen. Als je je aandacht naar binnen richt, op wat jij wilt in plaats van je te laten leiden door wat hoort. En wat een impact heeft dit op de wereld om je heen. Als de flow weer kan stromen.

Ik ben Frederike Mewe en ik inspireer en begeleid dappere vrouwen die voelen dat ze een shift mogen maken van zichzelf klein houden naar hier volledig mogen zijn. Vrouwen die het gevoel hebben dat er meer uit henzelf en het leven te halen is en die blokkades willen opheffen zodat ze hun eigen pad kunnen kiezen en de flow kan gaan stromen.

Al toen ik klein was, keek ik vaak naar mensen en observeerde hun gedrag. Zo boeiend. Waarom staan sommige mensen heel positief in het leven en voelt een ander zich snel tekort gedaan? Hoe komt het dat we als mens ons zoveel aantrekken van de buitenwereld, van ‘hoe het hoort’? Waarom vinden we het zo moeilijk onze eigen pad te volgen en keuzes te maken? Heerlijk om over dit soort vragen na te denken.

Logisch dus om psychologie te gaan studeren, in de grote stad Amsterdam. In 2000 rondde ik mijn opleiding klinische psychologie aan de UvA af en in 2004 startte ik  als psycholoog in mijn eigen bedrijf. Ik volgde nog opleidingen en cursussen op het gebied van loopbaanbegeleiding, coaching, Voice Dialogue en outdoor life coaching. Ik hou ervan mijn kennis te combineren met persoonlijke ervaringen en intuïtie.

In 2017 verhuisde ik met mijn gezin naar het prachtige Haarlem. Hier heb ik de kracht van de natuur (her)ontdekt. Een rijkdom om nu zowel de reuring van de stad als de rust en stilte te hebben. Ik maak dankbaar gebruik van die natuur in mijn wandelcoaching, inspiratiewandelingen en trainingen.

Mijn werkwijze

Als psycholoog en coach met ruim 19 jaar ervaring, help ik jou graag als je op een bepaald punt in je leven vastloopt. Dat kan zijn in je werk, je bedrijf, je privéleven of bijvoorbeeld door alle ballen die je probeert hoog te houden. Ik help je weer terug te komen bij jezelf, leiding te nemen over je leven en keuzes te maken die voor jou kloppen. Want wat geeft het een vrijheid als je meer doet wat je zelf wilt. Dan kan de levensflow weer gaan stromen!

Heb jij last van…?
 • steeds terugkerende twijfels over je baan?
 • conflicten, privé of op het werk?
 • overmatige stress, gespannenheid of angst voor een burn-out?
 • onrust, lusteloos en chaos in je hoofd?
 • faalangst, onzekerheid of gebrek aan zelfwaardering of zelfvertrouwen?
 • keuzestress? (moeite met keuzes maken)
En wil je:
 • jouw talenten ontdekken en een baan die bij je past?
 • dichter bij jezelf, bij je gevoel komen?
 • stoppen met piekeren?
 • je zelfverzekerder voelen?
 • keuzes vanuit je hart maken?
 • patronen doorbreken?
 • je minder aantrekken van wat anderen vinden?
 • meer je eigen koers varen, in je werk, je bedrijf of je leven?
 • jouw onderneming naar een hoger plan tillen?
 • meer genieten en flow in je leven ervaren?
 • je minder somber en weer happier voelen?
Gratis Inspiratiesessie

Wil je een persoonlijk gesprek over waar je tegenaan loopt met mij? We bespreken wat jij het beste kunt doen om weer in de flow te komen. Klik op de roze button hieronder.