Je bent op dit moment niet helemaal happy. Je hebt vaak zo’n onrustig gevoel, dat je niet helemaal kunt verklaren. Je hebt het best aardig voor elkaar, wat valt er dan te klagen? Toch heb je het idee dat er meer mogelijk is. Je zit vol ideeën, maar je komt er niet aan toe er echt werk van te maken.

Je houdt allerlei ballen in de lucht, maar komt weinig aan jezelf toe. Je rent van hot naar her en staat weinig stil bij wat je echt wilt in je werk of leven. Je werk doe je goed, maar je vraagt je wel af of dit het nou is. Of je je talenten genoeg benut en doet wat echt bij je past. Je salaris is ok, je collega’s aardig, maar je vlamt niet. Je wilt jezelf ontwikkelen. Groeien op persoonlijk en professioneel vlak.

 • aanzienlijk meer flow in je werk en leven ervaren?
 • je minder aantrekken van anderen en meer je eigen pad volgen?
 • keuzes maken vanuit je hart
 • tijd en ruimte voor jezelf
 • minder piekeren en meer rust in je hoofd
 • floreren in je werk
 • betekenis geven aan je leven én plezier ervaren?

Ik help je er bij. Het is doodzonde om het niet aan te pakken. Het lijkt nooit het juiste moment. Omdat je druk bent. Omdat iets anders voorrang krijgt. Maar je leeft nu en nu is het moment. Het helpt niet om het uit te stellen. Volgende week, volgend jaar is je leven niet anders. Niet als je niks doet, als je niks verandert. Je mag jezelf en je leven serieus nemen. Er het mooiste leven ooit van maken.

Leiderschap, Lef en Levensflow programma

Dat leer je in het halfjaar programma Leiderschap, Lef en Levensflow. In het halfjaar programma Leiderschap, Lef en Levensflow leer je leiding nemen over je leven. Je maakt ruimte voor wat jij wilt en ontdekt wat er nodig is om de flow in je werk en leven te laten stromen.

Wat je hiervoor nodig hebt is kennis over hoe jij in elkaar zit, welke patronen je in de weg zitten, wat je verlangens zijn, zodat je kunt gaan doen wat jij echt wilt doen. Dat je leert vertrouwen op jouw kracht en op je kwetsbaarheid. Dat je de moed ontwikkelt om te zijn wie je bent, voorbij alle maskers en de stappen zet die je wilt zetten. Zodat je kan leven vanuit je hart, vanuit jouw kern, jouw wezen. Dat mag spannend zijn. En het fijne is, je hoeft het niet alleen te doen.

Het niet aangaan betekent dat je blijft in een situatie die niet goed voor je is. Met alle gevolgen van dien: onzekerheid, een hoofd vol plannen maar geen actie, onrust, stressklachten, burn-out, depressie, fysieke klachten, relatieproblemen.

 • Meer flow in je werk, waardoor je meer plezier ervaart en betere resultaten behaalt
 • Meer zelfvertrouwen en geloof in jezelf, waardoor dingen je makkelijker afgaan
 • Meer lef, waardoor je stappen durft te zetten die je eerst niet durfde
 • Meer zelfcompassie, waardoor je jezelf leuker vindt
 • Betere relaties met collega’s, werknemers, je dierbaren en mensen om je heen
 • Meer vrijheid, waardoor je dingen durft te doen die je nu heel spannend vindt
 • Meer rust in je hoofd, waardoor je je lichter voelt

Je ervaart een exponentiële groei in jouw zelfvertrouwen, mogelijkheden en flow op alle levensgebieden.

Voel je dat het tijd is voor verandering? Meld je aan en ga mee op Soul Journey.

 

“Ik had een heftige carrièreswitch achter de rug en zat al langere tijd niet goed in mijn vel, waardoor ik op zoek ben gegaan naar begeleiding. Het gevoel van onrust en ontevredenheid ervoer ik eigenlijk al jaren, maar wist niet helemaal zeker waar dit vandaan kwam. Als hoogsensitief persoon ben ik nou eenmaal heel gevoelig. Na het lezen van Frederike’s omschrijving van het programma Leiderschap, Lef en Levensflow viel eigenlijk alles op z’n plek. Zij omschreef precies wat voor mij nog niet onder woorden te brengen was. Momenteel zitten we halverwege het programma en heb ik ontzettend veel nieuwe inzichten opgedaan. De grootste veranderingen ervaar ik in mijn zelfvertrouwen, zelfcompassie en het vinden van rust in het onbekende. Vooral dit laatste is voor mij echt een eyeopener geweest. Ik had voor het programma al wat ervaring met psychologen en daardoor wat huiverig of ik wel iets nieuws zou leren over mijzelf, maar de combinatie van kennis, professionaliteit en de kritische vragen van Frederike en de interactie met & steun van de groep vrouwen heeft mij enorm laten groeien. Een gouden kans die je met beide handen moet pakken!” Sarah

“Dit is het mooiste cadeau wat ik mezelf ooit heb gegeven. De mix van individuele en groepsgesprekken, workshops, werkboek, online lessen versterken elkaar in de ontdekkingsreis naar mijn persoonlijke flow in het leven. Klaar zal ik nooit zijn met deze reis maar met de handvatten uit dit traject heb ik genoeg in handen om vol vertrouwen alleen verder te reizen”. Natasja, manager

 

Dit programma is voor vrouwelijke 30’ers en 40’ers die meer willen leven onder hun eigen voorwaarden, maar nog niet precies uitgevogeld hebben wat die voorwaarden zijn. Daar gaan we samen naar op zoek. Voor vrouwen die willen groeien op persoonlijk, professioneel en spiritueel vlak. Die het zat zijn dat ze zo streng zijn voor zichzelf en zichzelf klein houden, die alle ballen hoog houden en veel voor anderen doen, maar te weinig aan zichzelf toekomen. Vrouwen die het gevoel hebben dat er meer in ze zit dan er nu uitkomt. Vrouwen die hun zachtheid EN vrouwenpower meer willen ontwikkelen. Die niet bang zijn om een kijkje in hun ziel te nemen en zichzelf het beste gunnen.

Met een groep van maximaal 6-8 vrouwen gaan we in een half jaar de diepte in met oefeningen, coaching en samenwerksessies. De groep heeft als grote voordeel het delen van kennis en wijsheid en het ervaren van plezier en steun van de andere vrouwen. Je stimuleert en motiveert elkaar. Samen maak je een transformatie door die alleen minder snel ontstaat. Dat is zo waardevol. Ik ben je psycholoog, coach, mentor en stok achter de deur in één. We werken o.a. met werkvormen en methodieken als meditatie, visualisatie, zelfcompassie, intenties, Voice Dialogue en wandelcoaching. 

 • Tweedaagse met overnachting. We starten met de groep gelijkgestemde vrouwen tijdens een tweedaagse op vrijdag 20 en zaterdag 21 september 2019 op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Dan heb je tijd om echt in het programma te komen en treed er meer verdieping op omdat je weg bent van je eigen omgeving. Bovendien ben je er lekker even uit. Er is ruimte voor jouw verhaal, we doen visualisaties, meditaties, oefeningen en je deelt ervaringen. 
 • De kernscan + rapportage t.w.v. € 375,-. Dit is een intuïtieve tool, waarmee jij ontdekt hoe je je volle potentieel kunt leven. We zoomen in op je drijfveren, verlangens, waarden en communicatiestijlen. De naam zegt het eigenlijk al: als jij jouw eigen kern centraal leert stellen, kun je groeien en bloeien en kan de flow gaan stromen. In de tweedaagse starten we met deze kernscan.
 • 4 groepstrainingsdagen (hele dagen) met de volgende thema’s:
  • Dromen en verlangens: wat wil jij? Waar verlang je naar?
  • Wie ben ik: hoe zie jij jezelf? Wie wil je zijn?
  • Blokkades en belemmeringen: welke patronen heb je ontwikkeld en waar loop je tegenaan?
  • De kracht van kwetsbaarheid: hoe je jezelf laat zien vanuit zachtheid en vrouwenpower 
  • Bouwen aan vertrouwen: vergroten van je zelfvertrouwen en vertrouwen in het leven
  • Van dromen naar doen: lef tonen en stappen zetten naar jouw droomleven
   Deze trainingsdagen vinden plaats in Haarlem op 8 november 2019, 13 december 2019, 17 januari 2020 en 21 februari 2020.
 • 4 online mastermindsessies met de groep. Om jezelf in beweging te houden en te werken aan je verlangens en doelen, houden we vinger aan de pols middels mastermindsessies, die tussen de trainingsdagen online plaats vinden. We bespreken je proces en je krijgt extra steun en stimulans in het zetten van jouw stappen.
 • 3 uur 1:1 coaching. In deze privé coaching sessies zoomen we in op vragen waar jij specifiek aandacht aan wilt besteden en/of zaken waar je tegenaan loopt. Ze versterken je proces, voortgang en ontwikkeling.
 • E-mail ondersteuning. Je mag mij gedurende de gehele periode vragen stellen en feedback vragen per mail.

“Het verlies van mijn baan vond ik zwaar, maar de persoonlijke problemen die erachter aan kwamen waren slopend. Wat ik moest doen om mijn leven op de rails te houden wist ik wel: zelfvertrouwen behouden, ontspannen, loslaten en zo. Maar hoe dan, middenin een storm? Wat ik zo fijn vind aan de begeleiding van Frederike dat je daarvoor handvatten krijgt. En paradoxale adviezen – spannend, hè? 😉 – die leiden tot nieuw perspectief en onverwachte uitwegen. Al ben ik er nog niet, het gaat nu veel beter. Alleen al omdat ik veel minder met mezelf in gevecht ben. De groep helpt daarbij. Het is gaaf om te zien hoe anderen aan hun troubles werken, leerzaam! Je moet het zelf doen, maar doordat je kunt delen is het toch geen alleenreis”. Anna

“Het levensflow programma is de beste stap die ik heb gezet. Toen ik bij Frederike kwam was ik mijzelf helemaal kwijtgeraakt. Ik was op, ik kon niet meer. Maar zag geen andere mogelijkheid dan toch maar doorgaan. Frederike heeft mij geholpen om in te zien dat ik voor mijzelf moest en mocht kiezen. Ik ben nu dichter bij mijzelf. Ik doe dingen waar ik echt energie van krijg. Ik heb ideeën en plannen voor de toekomst. Dat allemaal met de steun en begeleiding van Frederike. Dank je wel ❤”. Camille, 36 jaar, risk manager

“Toen ik bij Frederike kwam, draaide ik eindeloos rond ik dezelfde cirkels in mijn hoofd. Ik wist wat eraan schortte en meende ook wel te weten hoe ik er weer uit zou moeten komen. Maar toch lukte me dat niet. Frederike wist me op milde maar gelijk doortastende wijze te helpen om deze cirkels te doorbreken. Met haar warme en invoelende karakter wist ze mij gerust te stellen, dingen in perspectief te zien, me te inspireren om weer te mogen dromen, om te focussen op wat werkelijk waardevol voor mij is en me beter bewust te maken van wat ik kan, maar ook van wat mijn valkuilen zijn. Ik heb belangrijke stappen gezet. Begin maart ben ik met vernieuwd vertrouwen in mezelf begonnen aan een nieuwe baan! Dank je wel Frederike, voor alles wat je me hebt gebracht en wat je ook voor anderen zult betekenen!” Lilian, pedagoog

“Frederike had in een half uur door waar de ‘pijn’ bij mij zat en hoe zij daarin kon helpen. Dat bleek ook; mijn bedrijf en vak als zodanig zien (uit hobby niveau halen) en naast dat inzicht vele andere inzichten opgedaan. We zijn ook praktisch aan de slag gegaan: naast mij uit het hoofd halen wanneer nodig kon ze ook sturen in het ondernemerschap en die veelzijdigheid heeft mij veel verder gebracht dan alleen de zichtbare stappen. Ben erg blij met de beslissing dit te gaan doen met de mooie, grappige, eerlijke en nuchtere Frederike! Bedankt” Lonneke Bransz, kindercoach

Het halfjaar Leiderschap, Lef en Levensflow programma vraagt een investering van € 2.795,- incl. btw. Dit is inclusief al het bovenstaande en inclusief overnachting, diner, ontbijt, lunches, hapjes en drankjes tijdens de tweedaagse en lunches, hapjes en drankjes tijdens de 4 trainingsdagen.

Is dit teveel om in 1 x te betalen? Je kunt ook in 4 termijnen van € 745,- incl. btw betalen.

Wil je graag nog even overleggen, bel of mail me dan op 06-24645451 of frederike@frederikemewe.nl

 

Het zakelijke tarief voor het programma bedragen 2.795,- excl. btw. Eventuele extra gesprekken zijn mogelijk en worden extra gefactureerd. 

Dit programma kan ook gevolgd worden in het kader van persoonlijke en professionele ontwikkeling via het werk. Wil je een werknemer aanmelden, of vragen of je werkgever het traject wilt vergoeden, neem dan contact met mij op. Dan bespreken we dit. Mail naar frederike@frederikemewe.nl of bel 06-24645451.


Als psycholoog heb ik 18 jaar ervaring in het begeleiden van vrouwen zoals jij. Vrouwen die meer uit zichzelf en het leven willen halen en meer vanuit hun intuïtie willen leven. Ik ben in mijn leven de nodige hobbels tegen gekomen. Als kind was ik sensitief, maar groeide op in een gezin waarin emoties en gevoel spannend gevonden werden. Op mijn 10e scheidden mijn ouders en was er helaas weinig ruimte voor de schok en pijn die dit teweeg bracht. Niet omdat mijn ouders harteloze mensen waren, maar omdat zij van huis uit zelf niet geleerd hadden hier op een goede manier mee om te gaan. Op mijn 15e zat ik voor het eerst bij een therapeut. Ik gaf mezelf letterlijk te weinig ruimte en had een eetstoornis ontwikkeld. Daar ben ik goed doorheen gekomen. Ik leerde mezelf genoeg waard te vinden, mild te zijn en keuzes te maken die voor mij kloppen.

Naast mijn studie klinische psychologie aan de UvA volgde ik diverse opleidingen en cursussen op het gebied van zelfontwikkeling, loopbaanbegeleiding, coaching, Voice Dialogue, mindfulness, visualisatie en outdoor life coaching. En ik blijf mezelf ontwikkelen. Door het leven te leven en door bewust in trainingen, opleidingen en mezelf te investeren. Ik vind het een van de mooiste en leukste dingen die er zijn. Soms spannend, maar het levert altijd veel op! Al deze ervaringen hebben mij de (wijze) vrouw gemaakt die ik nu ben en mijn kennis en wijsheid geef ik graag door in mijn coaching, training en begeleiding.