Over Frederike Mewe

Het is mijn missie om vrouwen te inspireren leiding over hun leven te nemen en op zichzelf te vertrouwen, zodat ze het lef krijgen om de keuzes te maken die goed voelen. Dan kan de levensflow weer gaan stromen! 

Ik inspireer en begeleid dappere vrouwen en onderneemsters die graag een stap verder komen in hun loopbaan, leven en ontwikkeling. Vrouwen die het gevoel hebben dat er meer uit henzelf en het leven te halen is en die willen leren meer vanuit hun intuïtie te leven. Begeleiding is bij mij inspirerend, maar ook praktisch en doelgericht.

Ik ben opgeleid tot psycholoog en heb daarnaast opleidingen op het gebied van loopbaanbegeleiding, coaching en voice dialogue gevolgd. Ik combineer graag mijn persoonlijke ervaringen met mijn opgedane kennis en bezit daarnaast een sterk intuïtief vermogen. Hiermee kan ik jou helpen bij je gevoel te komen, waardoor je gemakkelijker ontdekt wat je wilt en hoe je daar handen en voeten aan kunt geven.

Al van kleins af aan interesseer ik mij voor wat mensen beweegt. Ik kan uren kijken naar mensen, me afvragen, waarom ze bepaalde keuzes maken. Waarom is de ene persoon in staat om positief te blijven en lijkt een ander altijd pech te ervaren? Wat maakt dat mensen zich vaak laten leiden door wat anderen denken of verwachten? Terwijl ze dat niet gelukkig maakt! Waarom is het zo lastig je eigen pad te volgen en authentieke keuzes te maken? Deze vragen boeien mij mateloos!

Ik kom uit een klein dorpje in Gelderland. Verruilde op mijn 18e het platteland voor de grote stad Amsterdam om psychologie te studeren. Na 22 jaar Amsterdam, woon ik sinds vorig jaar in Haarlem. Samen met mijn man, zoon Felix van 5 en dochter Doris van 4.

Als psycholoog en coach heb ik ruim 17 jaar ervaring in het begeleiden van mensen die op enig moment in hun leven vastlopen. Dat kan zijn in het werk, privé of juist door alle ballen die we tegenwoordig hoog proberen te houden. Ik heb zelf ervaren dat het leven er een stuk leuker op wordt als je weet wat je wilt. En het lef hebt om je eigen keuzes te maken. Geluk zit niet in meer en beter, maar in bewustwording en je niet zoveel aantrekken van wat anderen vinden of denken. Je hart volgen, je eigen keuzes maken. Keuzes die voor jou kloppen. Daar gaat het om! Daarin zit je geluk. Dan kun je met volle teugen van het leven genieten.

Ik help je er graag bij!

Mijn werkwijze

Ik help je bij jouw persoonlijke uitdagingen en ontwikkeling. Ik weet snel een vertrouwde sfeer en een veilige omgeving te creëren, waarin ik tot de diepere kern van zaken kom. Ik kan jou de handvatten aanreiken die nodig zijn om dichter bij jezelf te komen en jou in je kracht te laten staan. Hierdoor gaat de energie stromen en kun je voldoening uit je leven en je werk halen. In mijn programma’s maak ik gebruik van verschillende inspirerende methoden, waaronder psychologische modellen, kennis en theorie, oplossingsgericht coachen, Voice Dialogue, visualisaties en reading en healing.

Je mag bij mij je ongecensureerde verhaal doen. Alles is vertrouwelijk en ik kijk nergens gek van op. Ook durf ik je liefdevol te confronteren, vaak met humor. Mijn stijl is betrokken, nuchter, motiverend, positief en een beetje spiritueel.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Heb je interesse om door mij begeleid te worden in je loopbaan- of levensvragen, vraag hier een vrijblijvende en kosteloze Levensflow Inspiratiesessie aan via Skype of telefoon. Of neem contact met mij op.


Op 1 juli 2016 organiseerde ik het eerste Levensflow Event. Bekijk hier het filmpje voor een impressie van deze geweldige dag.

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.