Ik doe mee aan de online retraite!

Ik doe mee aan de online retraite!

Hoe dan?

MET DE 3-DAAGSE ONLINE RETRAITE REFRESH YOUR LIFE VAN 10 T/M 12 AUGUSTUS. GEWOON VANUIT JE EIGEN HUIS. WEL ZO HANDIG IN DEZE TIJD. DE RETRAITE HELPT JE OM EEN PATROON VAN RENNEN EN KLAARSTAAN VOOR ANDEREN TE DOORBREKEN EN TE GAAN ERVAREN WAT HET VOOR JE DOET ALS JE DE DAG BEGINT MET AANDACHT VOOR JEZELF.

Stel je voor hoe het zou zijn om je dag fris en vol goede moed te starten. Met mooie oefeningen om tot jezelf te komen. Krachtige tools om energiek en licht de dag door te komen. En een heerlijke oefening om je dag af te sluiten en de nacht fijn in te gaan.

Wat een rust, inspiratie en focus zal dat geven!

Ik doe mee!
Refresh your life online retraite

Wat kun je verwachten:

Maandag 10 t/m woensdag 12 augustus komen we ’s ochtends om 6.30 en ’s avonds om 20.00 samen in een besloten Facebookgroep (komen die tijden niet uit, dan kun je de opnames later terugkijken). In de ochtend doen we mooie (meditatie)oefeningen die je helpen rust en balans te vinden. Voor de dag krijg je een oefening of opdracht mee die je helpt reflecteren en bewust worden. In de avond  komen we weer samen, delen we ervaringen en doen we een meditatie om heerlijk te kunnen slapen. Woensdagavond sluiten de we de retraite gezamenlijk af met een online Magische Masterclass. Hierin deel ik tips om dat wat je ervaren hebt vast te blijven houden.

Wat je krijgt:

  • Krachtige ochtendoefeningen die je helpen om je dag bewust te starten en focus en energie te ervaren.
  • Visualisaties waarmee je jouw verlangens glashelder krijgt en blokkades heelt die jou tegenhouden om voor jezelf en je dromen te kiezen.
  • Tools om beter voor jezelf te zorgen en beter te luisteren naar je gevoel.
Ik doe mee!

Kan dat wel online?

Het fijne van een retraite is dat je er juist even helemaal uit bent. In een andere omgeving, totaal tot rust komen. Stilstaan en bezinnen. Klopt! Vind ik ook geweldig.

Met deze online retraite wil ik je laten ervaren dat je thuis in je dagelijks leven ook al de nodige dingen kunt doen om die rust te ervaren en goed voor jezelf te zorgen. Dat je daar niet altijd 3 dagen voor weg hoeft. Dat je ook met bezinningsmomenten en prachtige oefeningen thuis, tot jezelf komt en meer rust en balans kunt ervaren.

En ben je tijdens de retraite op vakantie, dan kun je natuurlijk ook heel makkelijk meedoen vanaf je smartphone. Heb je een extra relaxte vakantie en kom je helemaal ontspannen thuis!

Ik doe mee!

Na 3 dagen retraite:

VOEL JIJ WEER RUIMTE EN HEB JE INSPIRATIE, TOOLS EN ENERGIE OM VAKER VOOR JEZELF TE KIEZEN

In de online REFRESH YOUR LIFE retraite help ik jou om een frisse nieuwe start te maken en ruimte te voelen voor wat jij wilt. Even jezelf op de eerste plek zetten.

Ik ga je inspireren om met meer compassie naar jezelf te kijken, meer rust van binnen te ervaren en balans te vinden in zorgen voor anderen en voor jezelf.

Na 3 dagen:

  • Weet jij hoe je je dag op een hele fijne manier kunt starten en ervaar je positieve effecten daarvan op de rest van je dag
  • Weet je beter hoe je de balans behoudt tussen zorgen voor jezelf en anderen
  • Heb jij meer zicht op je verlangens en op dat wat je tegenhoudt om je dromen waar te maken
  • Weet je wat je te doen staat om krachtige keuzes te maken
Ik doe mee!

Wie ben ik?

Ik ben Frederike, moeder van een dochter van 6 en een zoon van 8. Getrouwd met Georg en sinds 2004 zelfstandig ondernemer. De afgelopen maanden heb ik ervaren hoe pittig het is om met z’n allen thuis te zitten, alle rollen te vervullen, die van mama, partner, ondernemer, juf, schoonmaakster, vriendin. Heel bewust heb ik gekozen om ook tijd voor mezelf te maken. Ruimte te creëren, me-time te nemen, zelfcompassie toe te passen. Dit hielp. Het lukte me om energie te bewaren, fit te blijven, de creativiteit te laten stromen en mijn bedrijf draaiende te houden. Zelfs geïnspireerd te blijven en met veel enthousiasme en plezier te werken aan bijvoorbeeld deze gratis online retraite.

Ik ben psycholoog, maar geef geen therapie. Ik laat je veel liever met mijn hulp ontdekken wat voor jou werkt. Dat doe ik door je op een liefdevolle, nuchtere manier te laten zien dat je er volledig mag zijn en door je te inspireren om beter naar jezelf te luisteren. Daardoor leer je krachtige keuzes te maken. Je hebt alles al in je, soms kun je er alleen even niet bij. Daar help ik je bij. Zo ook in deze online retraite.

Ik doe mee!
Over Frederike Mewe

Ja, ik doe mee!

De retraite is van maandag 10 t/m woensdag 12 augustus. Woensdagavond 12 augustus sluiten we de retraite gezamenlijk af met een afsluitende masterclass waarin ik tips en inspiratie deel hoe je het geleerde kunt blijven vasthouden.

Ik meld me aan!