Ik doe mee aan de visualisatie 11 daagse!

Ik doe mee aan de visualisatie 11 daagse!

Hoe doenwe dat?

IK GELOOF IN DE MAGIE VAN VISUALISATIE
VOOR EEN LICHTER LEVEN.

In mijn nieuwe gratis Visualisatie 11-daagse van 23 maart t/m 2 april leer ik je hoe je lichter in het leven kunt staan.

Ik ga je inspireren om je beter te ontspannen, meer lol te hebben, meer in het hier en nu te leven, controle los te laten, dankbaarheid te voelen, je hart te openen, je kern te raken, lekker in je vel te zitten en met volle teugen van het leven te genieten.

Hoe fijn zou het zijn om je dag te beginnen met even een moment voor jezelf, helemaal in een lekkere energie. Een fantastische start van de dag.

Ik doe mee!
Visualisatie 11-daagse
Visualisatie 11-daagse

Resultaten die jekunt verwachten

De 11 visualisatieoefeningen helpen je om dichter bij jezelf te komen, in het moment te leven en de echte waarde van het leven te zien.

Visualisatie is zo’n krachtige tool. Het leert je verder te kijken dan wat je met je hoofd kunt bedenken. Je komt er mee op een diepere laag van je verlangen, drijfveren en van wat je wilt in je leven. Het laat je mogelijkheden zien die je niet voor mogelijk had gehouden.

Ik doe mee!

Ja, ik doe mee!

We starten maandag 23 maart. Je krijgt 11 dagen lang een visualisatie van me in jouw mail. Inclusief een mooi werkblad. Helemaal gratis.Geef je nu op en geniet vanaf 23 maart van 11 prachtige visualisaties voor meer liefde, licht en lol in je leven.

Ik meld me aan!