Meer in mogelijkheden gaan denken

Workshop Creëer je ideale baan

Ik was altijd super tevreden over mijn werk. Door een overname zit ik echter veel minder prettig op mijn plek. Dat gaf mij ruimte om na te denken wat ik dan wil. Op LinkedIn zag ik de workshop Creëer je ideale baan langskomen.

Frederike weet een prettige sfeer te creëren en slimme vragen te stellen en je daardoor op nieuwe ideeën te wijzen. Het werkt stimulerend om met allemaal jonge mensen bij elkaar te zitten. De loopbaanwaarden oefening vond ik heel waardevol. Het geeft inzicht in wat nu echt belangrijk voor me is in mijn werk.

Door de workshop ben ik geïnspireerd geraakt en ik ben meer in mogelijkheden gaan denken in plaats van in wat niet kan. Het had van mij langer mogen duren. De avond vloog voorbij. Ik zou de workshop aan iedereen aanbevelen die aan het denken wil worden gezet over zijn of haar loopbaan. Deelneemster

Plan interesse gesprek
sleur, burn-out