Is het tijd voor een frisse blik op de loopbaan van een medewerker? Zit er meer in dan er uit komt? Wil je snel inzicht in knelpunten en mogelijkheden van een medewerker? Zodat je weet waar hij of zij op de beste plek zit?

Herken je dit?
  • Haalt jouw medewerker geen plezier meer uit het werk?
  • Benut hij zijn talenten te weinig?
  • Heb je het idee dat er meer in zit?

De Loopbaan APK stelt de medewerker in staat om met een frisse blik naar toekomstige mogelijkheden te kijken. De APK helpt om inzicht te krijgen in:

  • drijfveren
  • talenten en kwaliteiten
  • ontwikkelpunten
  • interesses en vervolgrichtingen qua functies en beroepen
Door de Loopbaan APK kan ik veel beter richting geven aan een vervolgstap in mijn loopbaan. Ik zou de APK aanraden aan mensen die op zoek zijn naar nieuwe inzichten en een andere kijk op hun talenten en mogelijkheden willen voor de toekomst. Carmen van Berkel
Werkwijze Loopbaan APK:

1) telefonisch kennismakingsgesprek
Hierin maken we kennis en bespreken we de doelstellingen voor de Loopbaan APK.

2) invullen loopbaanscan
Medewerker vult een loopbaanscan in, die voor de heisessie geanalyseerd wordt door de coach.

3) een inspirerende ´hei´sessie
In een ochtend of middag werken we aan het verkrijgen van inzicht in drijfveren, talenten, valkuilen en toekomstmogelijkheden in de bestaande of een nieuwe functie.

4) oefeningen en opdrachten
Medewerker gaat thuis aan de slag met vervolgopdrachten en oefeningen

5) vervolg coachsessie
Een aantal weken na de heisessie hebben we een coachsessie waarin we de opdrachten bespreken en kijken wat er verder eventueel nog nodig is om stappen te zetten in de goede richting. Dit gesprek kan plaatsvinden via Skype of live in Haarlem.

Investering

De Loopbaan APK inclusief Loopbaanscan t.w.v. 350,-, heisessie, vervolgcoachgesprek en inclusief alle voorbereidings- en afrondtijd van de coach vraagt een investering van € 1195,- exclusief 21% BTW.

Aanmelden Loopbaan APK
Bij interesse kun je mailen naar frederike@frederikemewe.nl