“Lieve Frederike, ik kan je enkel maar complimenteren geven voor jouw prachtige werk en voor het ontwerpen van deze mooie Levensflow ontdekkingsreis. Het gaf me inzicht en ondersteuning. En bevestiging. En het was ook leuk om te doen. Ik heb er dus baat bij gehad en kan met overtuiging iedereen aanraden om mee te doen. Met oprechte dank.” Cecile van den Bergh.

Ontdek de magie van visualisaties in deze prachtige, helende reis van 14 dagen waarin je dichter bij jezelf komt en bij wat jij wilt.
Herken je dit?
 • Zou je steviger willen staan?
 • Jezelf meer willen laten zien vanuit wie je echt bent?
 • Zou je meer je hart willen volgen?
 • Meer op je intuïtie willen leren vertrouwen?
 • Je eigen keuzes willen maken en meer flow in je leven willen ervaren?

Ga dan mee op reis in de Levensflow Ontdekkingsreis. Ervaar hoe fijn het is om echt verbinding te maken met jezelf, je levenspad, je eigen legende. Om blokkades uit je verleden te helen, de kracht in jezelf te (her)ontdekken en de frisheid en de lichtheid van de lente en het leven te ervaren.

Wat je tijdens de Levensflowontdekkingsreis kunt verwachten:

Tijdens de Levensflow Ontdekkingsreis ga je in 14 dagen met 7 thema’s aan de slag die jou helpen om uit je hoofd te komen en meer op je gevoel te vertrouwen, dieper contact te maken met je intuïtie en betere keuzes te maken. Om blokkades te helen die jou in de weg staan om de stappen te zetten en de keuzes te maken die voor jou kloppen. Met de Levensflow Ontdekkingsreis ga je geheid meer flow in je leven ervaren.

De levensflow ontdekkingsreis is een online training die start op 14 mei. De oefeningen in de training zijn zo gemaakt dat je er zelf mee aan de slag kunt. Daarnaast hebt je gedurende de 14 dagen van de reis de mogelijkheid om gebruik te maken van tips, adviezen en feedback van mij in een besloten Facebook-community. Lukt het je een keer niet om een oefening te doen, geen nood. Je hebt nog ruim de tijd om alle oefeningen zelf te doen, want je houdt een jaar toegang tot de online omgeving.

“Sinds ik de Levensflow Ontdekkingsreis gedaan heb voel ik veel meer liefde voor alles en iedereen en vooral voor mijzelf. Ik  voel dat het leven van me houdt. Heerlijk!! Deze reis met jou heeft me heel veel goeds gedaan! Dankjewel.” Marta

Wat je krijgt tijdens de Levensflow Ontdekkingsreis:
 • 7 krachtige visualisatieoefeningen, gekoppeld aan een thema (de thema’s kun je hieronder lezen).
 • 7 verdiepende oefeningen die je helpen om op een praktische wijze in je dagelijks leven met het thema om te gaan.
 • Doordat je twee dagen met een thema werkt, krijgt het de tijd om dieper door te dringen. Je kunt sowieso langer met een thema aan de slag, omdat je langere tijd toegang houdt tot alle opdrachten en alles downloadbaar is.
 • Flow Schrijf Dagboek
 • Een besloten Facebook-community waar je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen.
 • Een aantal keer een Vragensessie Facebook Live in de community.
 • Een afsluitende online masterclass voor verdieping en extra inspiratie.
De 7 thema’s:
 1. Stevig in je schoenen staan: maak diep contact met de jezelf, voel je stevig staan, ervaar je kracht en vergroot je zelfvertrouwen.
 2. Bestaansrecht: voel een diepe toestemming om hier op aarde, in dit leven te zijn en voel hoe het is om te kunnen zijn met wat er is.
 3. Afrekenen met je innerlijke criticus en contact maken met je innerlijke raadgever: leer hoe je jouw innerlijke criticus kunt verminderen en maak kennis met je innerlijke raadgever, die jou helpt om goede keuzes te maken.
 4. Ontspanning: ervaar een diepe ontspanning en ervaar hoe je in de stress van deze tijd rust en ontspanning kunt vinden.
 5. Schoon schip maken met je verleden: vrede ervaren met je verleden en blokkades uit je verleden helen.
 6. Gebruik maken van je talenten: schat je talenten op waarde en hoe je gebruik van jouw talenten kunt maken in je leven.
 7. Je eigen legende leven en krachtige keuzes maken: ontdek wat jij wilt en kom los van de meningen van anderen, van hoe het hoort en ontdek wat nodig is om dat te doen wat voor jou klopt.
De oefeningen

Bij elk thema ontvang je een krachtige visualisatieoefening en een verdiepende extra oefening die je helpt om je bewustwording en inzichten te vergroten en nieuwe mogelijkheden te gaan zien. De oefeningen kun je eenvoudig downloaden en op je eigen computer zetten.

De oefeningen helpen je om op diep niveau verbinding te maken met jezelf, met wat je wilt en helpen je om betere keuzes te maken en beter voor jezelf te zorgen. De opdrachten en oefeningen zorgen er bovendien voor dat je tenminste elke dag even tijd voor jezelf vrijmaakt. Heel belangrijk in een tijd waarin veel mensen het gevoel hebben geleefd te worden en het lastig vinden om een rustmoment of me-time te regelen.

“De levensflow Ontdekkingsreis vond ik bijzonder om te doen. De afwisseling tussen de verschillende oefeningen was fijn. Het klopte voor mij, ik heb veel inzichten gekregen. Dank je wel. Lieve groet, Rianne”

De investering

Ben je er klaar voor om deze reis aan te gaan? Om op ontdekkingstocht naar jezelf te gaan? De investering in jezelf voor deze reis, inclusief twee weken ondersteuning via de Facebook-community en een jaar lang toegang tot de (downloadbare) oefeningen bedraagt 49,95 incl btw voor de hele reis.

 

 

hartjes transparant