“Sinds ik de Levensflow Ondekkingsreis gedaan heb voel ik veel meer liefde voor alles en iedereen en vooral voor mijzelf. Ik  voel dat het leven van me houdt. Heerlijk!! Deze reis met jou heeft me heel veel goeds gedaan! Dankjewel, Marta”

Maak op een krachtige en laagdrempelige manier kennis met mij, mijn visualisaties en werkwijze door middel van de Levensflow Ontdekkingsreis. Dit is een prachtige, helende training van 21 dagen waarbij je dichter bij jezelf komt en bij wat jij wilt.

Herken je dit?
 • Ben jij best vaak onzeker over jezelf?
 • Vraag je je af wat anderen van je vinden?
 • Zou je meer je hart willen volgen?
 • Meer op je intuïtie willen leren vertrouwen?
 • Je eigen keuzes willen maken en de kracht van het leven willen voelen?
  hartjes-hor

Daar help ik je bij. In de Levensflow Ontdekkingsreis. Ervaar hoe fijn het is om echt verbinding te maken met jezelf, je levenspad, je eigen legende. Om blokkades uit je verleden te helen, de kracht in jezelf te (her)ontdekken en de frisheid en de lichtheid van de lente en het leven te ervaren.

Je mag jezelf serieus nemen.
Je leven serieus nemen.
Ga vandaag nog aan de slag met het vergroten van jouw levensflow.
Meld je gelijk aan en je ontvangt direct de eerste helende visualisatie in je mailbox.

Wat je tijdens de Levensflowontdekkingsreis kunt verwachten:

Deze reis kun je geheel online, vanaf je eigen plek op het moment dat het jou het beste uitkomt, volgen. Tijdens de Levensflow Ontdekkingsreis ga je in 21 dagen met 7 thema’s aan de slag die jou helpen om uit je hoofd te komen en meer op je gevoel te vertrouwen, dieper contact te maken met je intuïtie en betere keuzes te maken. Om blokkades te helen die jou in de weg staan om de stappen te zetten en de keuzes te maken die voor jou kloppen. Met de Levensflow Ontdekkingsreis ga je geheid meer glans en flow in je leven ervaren.

“De levensflow Ontdekkingsreis vond ik bijzonder om te doen. De afwisseling tussen de verschillende oefeningen was fijn. Het klopte voor mij, ik heb veel inzichten gekregen. Dank je wel. Lieve groet, Rianne”

Werkwijze 21-daagse Levensflowontdekkingsreis:

1) de start
Na aanmelding en betaling, ontvang je direct de eerste e-mail en kun je gelijk aan de slag. Vervolgens krijg je om de drie dagen een e-mail met uitleg over het thema van die drie dagen (de thema’s kun je hieronder lezen). Ik heb er bewust voor gekozen om drie dagen met 1 thema te werken. Zo heb je echt even de tijd om met dat thema aan de slag te gaan, dingen uit te proberen en te helen.

2) de oefeningen
De oefeningen zijn te vinden in de online omgeving. Bij elk thema ontvang je een krachtige visualisatieoefening en verdiepende extra oefeningen die je helpen om je bewustwording en inzichten te vergroten en nieuwe mogelijkheden te gaan zien. Ook werken ze helend op stukken oude pijn. De oefeningen kun je eenvoudig downloaden en op je eigen computer zetten.

De oefeningen helpen je om op diep niveau verbinding te maken met jezelf, met wat je wilt en helpen je om betere keuzes te maken en beter voor jezelf te zorgen. De opdrachten en oefeningen zorgen er bovendien voor dat je tenminste elke dag even tijd voor jezelf vrijmaakt. Heel belangrijk in een tijd waarin veel mensen het gevoel hebben geleefd te worden en het lastig vinden om een rustmoment of me-time te regelen.

3) toegang tot de besloten online Facebook-community
In deze community deel ik tips en trics deel en je kunt er gelijkgestemden ontmoeten en jouw ervaringen delen.

De 7 thema’s die in deze Levensflow Ontdekkingsreis behandeld worden, zijn:
 1. Stevig in je schoenen staan: maak diep contact met de jezelf, voel je stevig staan, ervaar je kracht en vergroot je zelfvertrouwen
 2. Bestaansrecht: voel een diepe toestemming om hier op aarde, in dit leven te zijn en voel hoe het is om te kunnen zijn met wat er is.
 3. Afrekenen met je innerlijke criticus en contact maken met je innerlijke raadgever: leer hoe je jouw innerlijke criticus kunt verminderen en maak kennis met je innerlijke raadgever, die jou helpt om goede keuzes te maken.
 4. Ontspanning: ervaar een diepe ontspanning en ervaar hoe je in de stress van deze tijd rust en ontspanning kunt vinden.
 5. Schoon schip maken met je verleden: vrede ervaren met je verleden en blokkades uit je verleden helen.
 6. Gebruik maken van je talenten: schat je talenten op waarde en hoe je gebruik van jouw talenten kunt maken in je leven.
 7. Je eigen legende leven en krachtige keuzes maken: ontdek wat jij wilt en kom los van de meningen van anderen, van hoe het hoort en ontdek wat nodig is om dat te doen wat voor jou klopt.

“Lieve Frederike, ik kan je enkel maar complimenteren geven voor jouw prachtige werk en voor het ontwerpen van deze mooie Levensflow ontdekkingsreis. Het gaf me inzicht en ondersteuning. En bevestiging. En het was ook leuk om te doen. Ik heb er dus baat bij gehad en kan met overtuiging iedereen aanraden om mee te doen. Met oprechte dank, Cecile van den Bergh.”

De kosten

De kosten voor dit totale traject, inclusief levenslang toegang tot de (downloadbare) oefeningen bedragen 63,63 excl btw.

 

hartjes transparant