levensflow coaching

Wil je minder piekeren en twijfelen en meer rust en vrede ervaren? Zou je willen dat het leven lichter voelt? Contact willen maken met je vrouwenpower? En keuzes leren maken die voor jou helemaal goed voelen?

Herken je dit?
  • Ben je niet blij met je leven zoals het nu is, maar weet je ook niet goed hoe je het kunt veranderen?
  • Voel je regelmatig onrust en onvrede?
  • Heb je het gevoel geleefd te worden?
  • Zou je meer op jezelf willen vertrouwen en je eigen koers varen?
  • Meer je missie willen leven?

Gelukkig kan dat.

Wil je:
  • minder streng zijn voor jezelf (en misschien ook wel naar anderen) ?
  • meer zelfvertrouwen hebben?
  • jouw vrouwenpower volledig gaan voelen en ervaren?
  • En gaan doen wat je echt wilt?

Als het even wat minder met me gaat dan neem ik extra de tijd om te visualiseren. Ik ben heel blij dat je in mijn leven bent gekomen. Je bent een hele mooie en bijzondere vrouw! Bedankt voor alles! Joyce.

Werkwijze coaching

1) de intake
We beginnen een coachingstraject met een intakevragenlijst die we bespreken in een (Skype)sessie. Aan de hand van dit gesprek stellen we doelen op die ik verwerk ik een voorstel voor een traject speciaal voor jou op maat gemaakt.

2) het traject
We werken gemiddeld gedurende 3 maanden aan jouw doelen. We hebben tweewekelijks sessies face-to-face of via Skype of een combinatie daarvan (rond de 6 sessies). Tussendoor maak je opdrachten en kun je me bij vragen mailen. Ik werk met loopbaanopdrachten, Voice dialogue en op maat gemaakte verhelderende en helende visualisaties.

3) de evaluatie
We evalueren het traject, de doelstellingen en bespreken hoe je zelf verder kan na de coaching. Indien je werkgever betrokken is bij het traject, kan dit evaluatiegesprek eventueel op je werk plaatsvinden in de vorm van een driegesprek.

Coaching is zinvol als je nieuwsgierig bent naar jezelf en de sprong in het diepe durft te wagen om je angsten aan te gaan kijken. Het vraagt van je dat je wilt nadenken over je eigen gedrag, dat je je wilt inzetten om je doelen te realiseren en dat je er zin in hebt een leuker leven te gaan leiden!

Klaar om de stap te nemen? 

Neem contact met me op. Dan stuur ik je de intakevragenlijst toe en hebben we kort daarna contact over de mogelijkheden.