Het programma Leef en werk vanuit jouw flow

Er zijn veel redenen waarom de flow niet stroomt.
Dat kan zijn omdat je werk niet bij je past.  Omdat je relatie niet lekker loopt.  Omdat je moeite hebt met de vele rollen in je leven. Omdat je teveel ballen in de lucht probeert te houden. Omdat je niet goed weet wat je wilt.

Dat geeft onrust en stress. Veel stress.

De oorzaak ligt meestal in hoe jij met zaken in je leven omgaat. In hoe jij blijft hangen of steeds terugvalt in oude (niet helpende) patronen. In hoe jij je laat leiden door je gedachten, je verstand en te weinig ruimte geeft aan je gevoel.

De oplossing ligt ook bij jezelf.

Naar je gevoel leren luisteren. Je gedachten minder leidend laten zijn. Je eigen keuzes maken. Minder streng zijn voor jezelf. Meer genieten. Meer flow ervaren. Het kan!

In het programma Leef en werk vanuit jouw flow gaan we zowel 1-op-1 als in een kleine groep vrouwen de diepte in met mooie oefeningen, coaching, buddygesprekken, samenwerksessies en ben ik je coach, leraar en stok achter de deur in één.

Dit traject is speciaal voor vrouwen die stress en onrust ervaren omdat ze niet genoeg doen wat ze echt willen. Ze laten zich steeds afleiden door andere zaken, bijvoorbeeld door wat hoort of door angst. Wat zich vaak uit in het maar door gaan met wat je aan het doen bent, teveel hooi op je vork nemen, het graag goed doen voor anderen en te weinig stil staan bij of ruimte maken voor je eigen verlangens en behoeften. Je neemt je vaak voor om het anders te gaan doen, maar op de een of andere manier lukt het je maar niet en verval je in oude patronen. Het gevaar schuilt er in dat je onrustig, ontevreden blijft en zelfs opgebrand raakt.

Hoe ga je dit allemaal leren?

In dit 5 maandenprogramma gaan we 1-op-1 en in een kleine groep vrouwen de diepte en ben ik je coach, leraar en stok achter de deur in één.

Vragen waar je mee rond kan lopen waar we in dit traject mee aan de slag gaan zijn:
– Hoe vind ik werk dat echt bij me past?
– Hoe kan ik milder voor mezelf zijn?
– Hoe vind ik meer balans in mijn leven?
– Hoe kom ik dichter bij mezelf?
– Hoe kom ik meer uit mijn hoofd en dichter bij mijn gevoel?
– Hoe zorg ik dat mijn bedrijf beter gaat draaien?
– Hoe zorg ik dat ik meer ga doen wat ik echt wil?
– Hoe laat ik me minder leiden door wat anderen willen?
– Hoe kan ik meer flow ervaren?

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:
  • We starten met een Inspiratiewandeling ter kennismaking op vrijdagochtend 30 maart.
  • 5 x 1:1 (wandel)coachsessie van 75-90 minuten waarin je onder begeleiding oefeningen doet en inzichten opdoet over jezelf. Je krijgt essentiële informatie over jouw verlangens, patronen, mechanismen, kwaliteiten en energiehuishouding en wat voor jou werkt in je leven.
  • 2 live trainingsdagen met de groep met oefeningen, opdrachten en visualisaties. De groep heeft als grote voordeel het delen van kennis en wijsheid en ervaren van steun van de andere vrouwen. Je stimuleert en motiveert elkaar. Het onderdeel zijn van een groep werkt als een katalysator: je bereikt je doelen sneller als er een groep achter je staat (het stok-achter-de-deur-effect). De live trainingsdagen zijn van 10.00-16.00 op 6 april en 1 juni in Haarlem.
  • 3 online groepsbijeenkomsten van 60-90 minuten.
  • Toegang tot een besloten VIP groep op Facebook.
  • Vragen stellen per mail met persoonlijke feedback.
  • Ontspanningsoefeningen en visualisatieoefeningen.

Mijn expertise ligt op het vlak van het creëren van levensflow, het beste uit jezelf halen, het aangaan van angst, het volgen van je eigen pad en het realiseren en het zetten van de juiste stappen. Ik help je graag je werk en leven naar The next level te tillen.

Naast de 1:1 coachsessies ben ik beschikbaar per mail en krijg je tussendoor opdrachten en visualisatieoefeningen om zoveel mogelijk uit het traject te halen. Dit wordt door mijn klanten als zeer prettig ervaren en het resultaat is dat processen meer diepgang hebben en dat er veel teweeg gebracht wordt in relatief korte tijd.

Ervaringen van eerdere deelneemsters

Toen ik bij Frederike kwam, draaide ik eindeloos rond ik dezelfde cirkels in mijn hoofd. Ik wist wat eraan schortte en meende ook wel te weten hoe ik er weer uit zou moeten komen. Maar toch lukte me dat niet. Frederike wist me op milde maar gelijk doortastende wijze te helpen om deze cirkels te doorbreken. Met haar warme en invoelende karakter wist ze mij gerust te stellen, dingen in perspectief te zien, me te inspireren om weer te mogen dromen, om te focussen op wat werkelijk waardevol voor mij is en me beter bewust te maken van wat ik kan, maar ook van wat mijn valkuilen zijn. Mijn traject bij Frederike is nog niet ten einde (gelukkig, want ik wil nog veel meer van en met haar leren!), maar ik heb al belangrijke stappen gezet. Begin maart start ik met vernieuwd vertrouwen in mezelf aan een nieuwe baan! Dank je wel Frederike, voor alles wat je me hebt gebracht en wat je ook voor anderen zult betekenen!” Lilian

Dit is het mooiste kado wat ik mezelf ooit heb gegeven. De mix van individuele en groepsgesprekken, workshops, werkboek, online lessen versterken elkaar in de ontdekkingsreis naar mijn persoonlijke flow in het leven. Klaar zal ik nooit zijn met deze reis maar met de handvatten uit dit traject heb ik genoeg in handen om vol vertrouwen alleen verder te reizen. Natasja

Frederike had in een halfuur door waar de ‘pijn’ bij mij zat en hoe zij daarin kon helpen. Dat bleek ook; mijn bedrijf en vak als zodanig zien (uit hobby niveau halen) en naast dat inzicht vele andere inzichten opgedaan. We zijn ook praktisch aan de slag gegaan: naast mij uit het hoofd halen wanneer nodig kon ze ook sturen in het ondernemerschap en die veelzijdigheid heeft mij veel verder gebracht dan alleen de zichtbare stappen. Ben erg blij met de beslissing dit te gaan doen met de mooie, grappige, eerlijke en nuchtere Frederike! Bedankt. Lonneke Bransz, kindercoach bij Gewoon Zijn

Het levensflow programma is de beste stap die ik heb gezet. Toen ik bij Frederike kwam was ik mijzelf helemaal kwijtgeraakt. Ik was op, ik kon niet meer. Maar zag geen andere mogelijkheid dan toch maar door gaan. Frederike heeft mij geholpen om in te zien dat ik voor mijzelf moest en mocht kiezen. Ik ben nu dichter bij mijzelf. Ik doe dingen waar ik echt energie van krijg. Ik heb ideeën en plannen voor de toekomst. Dat allemaal met de steun en begeleiding van Frederike. Dank je wel . Camille Hiemstra

In april start er weer een nieuwe coachgroep. Klinkt het interessant voor je neem dan contact met me op. Dan kijken we samen of dit traject passend is.

Frederike Mewe 06-24645451

frederike@frederikemewe.nl