Inspiratie wandelingen 2019
Inspiratiewandeling Kennemerduinen, Haarlem
Inspiratiewandeling Kennemerduinen, Haarlem

Ongeveer 1 x per maand organiseer ik een inspiratiewandeling.

Ik ben hiermee begonnen, omdat ik toen ik 3 jaar terug naar Haarlem verhuisde, zo ongelooflijk onder de indruk was van de impact van de natuur. In Amsterdam ging ik nooit echt erop uit, behalve de stad in of een ommetje in het park.

Sinds ik een aantal jaren terug in aanraking kwam met o.a. meditatie, ervoer ik wat stilte met je kan doen. Tijdens mijn wandelingen in de Kennemerduinen ervoer ik daarnaast wat de natuur met je kan doen. Wauw wat is het geweldig om een uur tot anderhalf te lopen.  Weg te zijn uit de drukte van de stad, uit je hoofd. Genieten van rust, stilte en natuurschoon. 

Het is in de natuur waar ik echt verbinding maak met mezelf, met mijn kern. Dat voelt zo heerlijk. Dat gevoel wil ik ook jou laten beleven. 

Even pas op de plaats. Tijd voor jezelf. Je verwonderen. Over wat je buiten ziet. Over wat je van binnen ervaart. De mindblowing magie van de natuur ervaren. Nieuwe ideeën en inzichten opdoen.

De natuur brengt tot rust, en zet je tegelijkertijd in beweging. Je creativiteit wordt aangewakkerd en er ontstaat ruimte om bij je onderbewuste te komen. Daar waar de dromen en verlangens zitten.

Op woensdag 16 oktober is er weer een inspiratiewandeling. Inschrijven kan hieronder.

Praktische informatie

Datum:  woensdag 16 oktober 

Tijd: 9.30-11.30

Waar: We verzamelen om 9.15 uur bij het Bezoekerscentrum Kennemerduinen (Zeeweg 12, Overveen). De Inspiratiewandeling start om 9.30 uur.

Hoeveel: 15,- p.p. exclusief btw. 

Aanmelden: via onderstaande button 

 

Hoe heerlijk is dat. 1,5 uur lekker buiten, tijd voor jezelf, tijd om middels de natuur je gedachten te ordenen, door je intuïtie te laten spreken. Zodat je vervolgens met een concrete vervolgstap de auto in kan stappen op weg naar huis. En dat onder de betrokken, professionele en relaxte begeleiding van Frederike, echt een aanrader. Helga

Poeh, wat een mooie wandeling heb ik gemaakt deze ochtend in de Kennemerduinen. Een wandeling waar ik even naar binnen kon keren. Door een hele fijne inspirerende opdracht. En potverdorie, soms is dat broodnodig. Ik gun je de wandeling, de natuur en de stilte. (Eigenlijk gun ik het mezelf natuurlijk;)) Dank Frederike. Marije Scheerder, trainingsactrice en communicatietrainer

De inspiratiewandeling was heel fijn. De mooie omgeving en frisse buitenlucht werken echt ontspannend. Wij hebben fijne oefeningen gedaan, alleen in stilte en ook met andere deelneemsters. Lopen en voelen in de natuur hebben dingen losgemaakt, inzichten gecreëerd. Een aanrader! Camille