Offline media

In de afgelopen jaren heb ik onder andere meegewerkt aan artikelen in bladen als Viva, Marie Claire, Grazia, Santé en Margriet.

Klik de buttons hieronder aan om het artikel te openen en te lezen.

Margriet januari 2021Margriet december 2020Marie Claire oktober 2020Marie Claire zomer 2020Santé maart 2020Grazia maart 2020
Frederike Mewe met Viva
Opname Volg je me nog Frederike Mewe In de media

Programma's

In de zomer van 2020 werkte ik mee aan de VPRO-documentaire ‘Volg je me nog?

In deze documentaire worden drie jonge dertigjarige influencers @jolielot , @larissabruin en @by.iris.sophia gevolgd over hoe zij influencer zijn geworden en wat de keerzijde is van de exposure die bij dit nieuwe beroep komt kijken. Zo vertelt Iris openhartig over haar paniekaanvallen, perfectionisme en burn-out die zij kreeg naar aanleiding van haar werk als influencer. In ‘Volg je me nog?’ wordt de harde realiteit getoond die schuilgaat achter de perfecte plaatjes.

In haar zoektocht naar een andere invulling van haar talenten, heb ik Iris begeleid bij haar loopbaanvragen. In de documentaire zie je mij in die rol even voorbij komen.

Kijk hier de docu op NPO Start

&C Magazine

December 2021.

&C Magazine Frederike Mewe 2021