Ik en mijn ikken

Judith, 1:1 coaching

Vanuit een persoonlijke ontwikkelingswens ben ik terecht gekomen bij Frederike Mewe. Zoals veel mensen in mijn omgeving worstelde ook ik met het in de lucht houden van alle ballen en het schuldgevoel dat kiezen voor wat ik zelf wilde met zich meebracht. 

Via een vriendin werd ik gewezen op de website van Frederike. De warmte en de betrokkenheid die de website uitstraalde gaf mij de aanmoediging die ik nodig had om een intakegesprek te plannen. In verband met Corona kon dat helaas niet persoonlijk maar vond plaats via een zoom verbinding. De indruk die de website mij had gegeven werd zelfs via de zoom verbinding bevestigd in de persoon van een betrokken, open, oprechte en professionele coach. In een relatief korte tijd heeft Frederike mij het vertrouwen gegeven om me over te geven aan “ik en mijn ikken”. Een reis die er in mijn geval toe heeft geleid dat ik en alle persoonlijkheden (dochter-, zus-, moeder-, vrouw,- werknemer,- collega van) die ik vertegenwoordig, weer grond onder mijn voeten ervaar en voldoende puzzelstukjes heb om mijn eigen puzzel te kunnen leggen. Daarbij is het erg fijn te weten dat er ruimte en gelegenheid is om af en toe samen die grond nog een keer aan te stampen. Heel erg bedankt voor je coaching, begeleiding en betrokkenheid.

Plan interesse gesprek
1op1 Coaching Judith