Gun het jezelf!

Cindy, 1-op-1 traject

Gun het jezelf, dat is wat Frederike tegen mij zei in ons kennismakingsgesprek. En wat ben ik, terugkijkend, blij dat ik mezelf dit gegund heb! En wat gun ik iedere vrouw een coaching traject met Frederike!

Al jaren ben ik op zoek naar… ja naar wat eigenlijk. Ik was (ben) op zoek. Ik was altijd met de andere bezig en stelde de behoeftes van andere voor op mijn eigen behoeftes. Stil staan bij emoties vond ik lastig, negatieve emoties zijn toch zinloos? En grenzen aangeven? Dat vond ik maar ingewikkeld, dus deed ik het toch niet. Ik was mezelf hierdoor voor mij gevoel kwijt geraakt.

Samen met Frederike ben ik op zoek gegaan naar mijn behoeftes, verlangens en waarden. We hebben doelstellingen gesteld, waar ik uiteraard gelijk mee aan de slag ging. Want hard werken, ja nog zo’n thema in mijn leven. Ik heb geleerd om emoties meer toe te laten, er bij stil te staan en vanuit daar richting te kiezen. Ook heb ik geleerd om mijn grenzen beter aan te geven en vaker voor mezelf te kiezen. Wat vaker stil te staan en milder voor mezelf te zijn. Ik heb hierdoor meer innerlijke rust gevonden en meer zelfvertrouwen gekregen.

Ik kijk met zoveel plezier en tevredenheid terug op de maanden dat Frederike mij heeft gecoacht, wandelend door de duinen, in de natuur. Dat werkte voor mij perfect. Wat ik zo prettig vind aan Frederike is dat ze je een vertrouwd gevoel geeft, ze laat je je eigen weg vinden. Daarmee heeft ze mij het vertrouwen gegeven dat ik mijn weg in de toekomst kan blijven volgen.

Cindy Janssens

Plan interesse gesprek
Cindy Janssens