Frederike-Mewe-psycholoog-coach-Haarlem-groepsprogramma

Hoe doenwe dat?

In Leiderschap, Lef en Levensflow leer je de leiding te nemen over je leven. Je maakt ruimte voor wat jij wilt en ontdekt wat er nodig is om de flow in je werk en leven te laten stromen.

In een groep met maximaal 8 gelijkgestemde vrouwen gaan we de diepte in. Het programma biedt een combinatie van trainingsdagen, 1:1 coaching, online mastermindsessies en inspiratie via een online leeromgeving.

Je leert je eigen patronen kennen en doorzien. Je ontdekt je verlangens en hoe je daarnaar kunt leven. Je leert vertrouwen op jouw kracht en op je kwetsbaarheid. Je ontwikkelt de moed om te zijn wie je bent, voorbij alle maskers, zodat je kan leven vanuit je hart, vanuit jouw kern, jouw wezen. Dat mag spannend zijn. En het fijne is, je hoeft het niet alleen te doen. De groep geeft je een enorme boost en vertrouwen. Dat voelt magisch en als een warm bad.

Plan interesse gesprek
Begin 2022 start een nieuwe groep.
Vraag alvast vrijblijvend je interessegesprek aan via de knop!
Frederike-Mewe-Groepsprogramma-Haarlem-sfeer

Resultaten die jekunt verwachten

• Zelfvertrouwen en geloof in jezelf
• Flow en plezier in je werk
• Minder piekeren en rust in je hoofd
• Duidelijkheid in wat je (zelf) wilt
• Lef en keuzes die bij je passen
• Meer zelfcompassie
• Betere relaties met collega’s, werknemers, je dierbaren en mensen om je heen

Voel je dat het tijd is voor verandering?

Plan interesse gesprek

Voor wie is hetprogramma bedoeld?

Dit programma is voor vrouwelijke 30'ers en 40'ers die meer willen leven op hun eigen voorwaarden. maar nog niet precies uitgevogeld hebben wat die voorwaarden zijn.

Daar gaan we samen naar op zoek. Voor vrouwen die willen groeien op persoonlijk, professioneel en spiritueel vlak. Die minder streng voor zichzelf willen zijn, die alle ballen hoog houden en veel voor anderen doen, maar te weinig aan zichzelf toekomen. Vrouwen die het gevoel hebben dat er meer in ze zit dan er nu uitkomt. Vrouwen die hun zachtheid en kracht meer willen ontwikkelen. Die niet bang zijn om een kijkje in hun ziel te nemen en zichzelf het beste gunnen.

Plan interesse gesprek
Frederike-Mewe-Groepsprogramma-Haarlem-sfeer1

Dit zeggen anderen...

Lees haar hele verhaal
Frederike-Mewe-Groepsprogramma-Haarlem-sfeer2

Hoe schrijfje je in?

Het groepsprogramma vindt 2x per jaar plaats.

Voel je wat kriebelen van binnen als je dit leest, het gevoel dat het wel wat voor je kan zijn? Vraag dan alvast een Interessegesprek aan. Dat is een (gratis) gesprek van ongeveer een half uur, telefonisch of live in Haarlem. Daarin kijken we samen waar jij op dit moment staat in je ontwikkeling en of het groepsprogramma de juiste stap voor jou is. Van daaruit kun je de definitieve beslissing maken om je echt in te schrijven.

Wil je op de hoogte blijven van wanneer het programma weer start? Schrijf je dan in voor mijn Tips voor meer flow in je leven via het formulier onderaan deze pagina. Dan blijf je automatisch op de hoogte!

Plan interesse gesprek