Hoe doenwe dat?

In Leiderschap, Lef en Levensflow leer je de leiding te nemen over je leven. Je maakt ruimte voor wat jij wilt en ontdekt wat er nodig is om de flow in je werk en leven te laten stromen.

In een groep met maximaal 8 gelijkgestemde vrouwen gaan we de diepte in. Het programma biedt een combinatie van trainingsdagen, 1:1 coaching, online mastermindessies en inspiratie via een online leeromgeving.

Je leert je eigen patronen kennen en doorzien. Je ontdekt je verlangens en hoe je daarnaar kunt leven. Je leert vertrouwen op jouw kracht en op je kwetsbaarheid. Je ontwikkelt de moed om te zijn wie je bent, voorbij alle maskers, zodat je kan leven vanuit je hart, vanuit jouw kern, jouw wezen.

Kortom, je leert het leven te leiden vanuit wie jij bent en wilt zijn. En het fijne is, je hoeft het niet alleen te doen. De groep geeft je een enorme boost en vertrouwen. Dat voelt magisch en als een warm bad.

Waar gaan wemee aan de slag?

– Jouw dromen en doelen: waar droom je van, maar stop je vaak weg omdat je denkt dat (je) het niet kan?
– Blokkades en belemmeringen: we hebben allemaal patronen ontwikkeld die niet helpend zijn. We gaan ze samen onderzoeken en doorbreken.
– Jouw kern centraal: yes lady, dit halfjaar draait om jou! We duiken je kern in, jouw liefdevolle kern. Wie ben je, wat wil je, wat heb je hier te doen?
– Angsten overwinnen: je keert anders naar je denken en naar angst kijken. Wat als angst eigenlijk een teken blijkt te zijn dat je iets heel graag wilt. Dat het je iets vertelt over je verlangens. Die leer je de ruimte geven.
– De kracht van kwetsbaarheid: met de billen bloot, maar in een fijne en veilige omgeving. Van elkaar leren, taboes doorbreken en je verhaal mogen doen. De kracht van kwetsbaarheid ervaren en te leren vertrouwen op jezelf.
– Het leven vieren: dit programma is een feestje. Naast dat je leert meer in het hier en nu te leven en minder te piekeren, is elke bijeenkomst een heerlijk moment voor jezelf, op een fijne plek met voeding voor body, mind & soul.

Plan interesse gesprek
Frederike-Mewe-Groepsprogramma-Haarlem-sfeer

Resultaten die jekunt verwachten

• Zelfvertrouwen en geloof in jezelf
• Flow en plezier in je werk
• Minder piekeren en rust in je hoofd
• Duidelijkheid in wat je (zelf) wilt
• Lef en keuzes die bij je passen
• Meer zelfcompassie en meer impact
• Betere relaties met collega’s, werknemers, je dierbaren en mensen om je heen

Voel je dat het tijd is voor verandering?

Plan interesse gesprek

Dit zeggen anderen...

Lees hun hele verhaal
Frederike-Mewe-Groepsprogramma-Haarlem-sfeer1

Voor wie is hetprogrammabedoeld?

Dit programma is voor vrouwelijke professionals (al dan niet in een management functie) die willen leren dichter bij zichzelf te komen, het leven te leven vanuit vrouwelijk leiderschap, ruimte willen maken voor wat voor er echt toe doet en keuzes willen maken vanuit het hart. Het is voor jou als je wilt groeien op persoonlijk, professioneel en spiritueel vlak.

Het is voor vrouwen doe minder streng voor zichzelf willen zijn, die alle ballen hoog houden en veel voor anderen doen, maar te weinig aan zichzelf toekomen. Vrouwen die het gevoel hebben dat er meer in ze zit dan er nu uitkomt. Vrouwen die hun zachtheid en kracht meer willen ontwikkelen. Die niet bang zijn om een kijkje in hun ziel te nemen en zichzelf het beste gunnen.

Plan interesse gesprek

Hoe ziet hetprogramma eruit?

Met een groep van maximaal 8 vrouwen gaan we in een half jaar de diepte in met oefeningen, coaching en samenwerk sessies.

De groep heeft als grote voordeel het delen van kennis en wijsheid en het ervaren van plezier en steun van de andere vrouwen. Je stimuleert en motiveert elkaar. Samen maak je een transformatie door die alleen minder snel ontstaat. Dat is zo waardevol. Ik ben je psycholoog, coach, mentor en stok achter de deur in één. We werken o.a. met werkvormen en methodieken als opstellingen, Voice Dialogue, meditatie, visualisatie, zelfcompassie, intenties en buitencoaching.

Plan interesse gesprek

Dit krijg je in Leiderschap, Lef en Levensflow

1

Kick-off

Tweedaagse met overnachting

We starten met de groep tijdens een tweedaagse op een superfijne locatie (Landgoed Zonheuvel in Doorn). Zo maak je een goede start en heb je gelegenheid de andere deelneemsters te leren kennen. Er is ruimte voor jouw verhaal, we doen visualisaties, oefeningen en je deelt ervaringen. Je ontvangt een mooi werkboek met inspirerende en inzicht gevende oefeningen en theorie. Inclusief privé slaap- en badkamer, heerlijke lunches, ontbijt en driegangendiner. Data najaar 2022: 16 en 17 september.

2

De kern raken

De kernscan

+ rapportage

Tijdens de tweedaagse zoomen we met de Kernscan in op jouw doelen, verlangens, waarden en communicatiestijlen. De Kernscan is een intuïtieve tool, waarmee jij ontdekt hoe je je volle potentieel kunt leven. De naam zegt het eigenlijk al: als jij jouw eigen kern centraal leert stellen, kun je groeien en bloeien en kan de flow gaan stromen.

3

De diepte in

5 groeps

trainingsdagen

Op de trainingsdagen werken we met thema’s aan de slag die hierboven zijn beschreven. De trainingsdagen zijn van 9.30-17.00 in Haarlem. Tussendoor eten we in een leuk lunchtentje in de stad.
De tweedaagse in Doorn is op 16 & 17 september en de trainingsdagen in Haarlem zijn op 14 oktober, 18 november, 16 december, 13 januari (2023) en 10 februari (2023). Na afloop is er nog een reünie.

4

Vinger aan de pols

4 online

groepscoach call

Om jezelf en elkaar scherp te houden, hebben we tussendoor 4 groepscoach calls. Daarin bespreken we hoe het gaat, waar je tegenaan loopt en hoe je gemotiveerd kunt blijven om aan je leerdoelen te blijven werken.

5

Persoonlijk

3 keer

1:1 coachsessie

In deze privé coachsessies zoomen we in op vragen waar jij specifiek aandacht aan wilt besteden en/of zaken waar je tegenaan loopt. Ze versterken je proces, voortgang en ontwikkeling.

6

Contact

Lidmaatschap

Levensflow Membership

Je krijgt gedurende een halfjaar toegang tot het Levensflow Membership met diverse oefeningen, visualisaties en live Flow Calls. Tevens ontvang je een wekelijkse inspiratiemail.

Plan interesse gesprek

Investeringin tijd en geld

We starten met een tweedaagse met overnachting. Erna is er maandelijks een groepsdag en maandelijks een online mastermindsessie in de avond. De 1:1 coaching plan je in op een moment dat het jou uitkomt (overdag). Het programma is goed te volgen naast een baan en gezin. Omdat je tools leert waardoor je meer focus en rust creëert, zul je snel merken dat je efficiënter met je tijd om kunt gaan.

in een keer betalen
€ 3.995,- incl. btw

in termijnen betalen
6 keer € 695,- incl. btw

of zakelijk tarief zzp of via je werkgever
€ 3.995,- excl. btw in een keer

+ Tweedaagse met overnachting+ 3-gangendiner, lunches, ontbijt+ Kernscan + rapportage+ 5 keer trainingsdag groep met lunch+ 4 x online mastermind groep+ 3 keer 1:1 coachsessie+ Online omgeving+ Inspirerend werkboek+ Reünie op toffe locatie

FAQ

Als jij sterk gericht bent op het welzijn van anderen, dan is een van je aandachtspunten waarschijnlijk om meer voor jezelf te kiezen/op te komen en te leren ruimte in te nemen. Waar kan dat beter dan in een veilige groep gelijkgestemde vrouwen. Dat is het bijkomend voordeel van een groep ten opzichte van 1-op-1 begeleiding. Ik ben er heel scherp op dat je niet overspoeld wordt door de anderen of in je oude gewoonte te schieten. De groep is een prachtige leeromgeving hiervoor. Als je hier iets in te leren hebt, is een groep juist heel goed en fijn. Om te leren dat je ruimte mag gaan innemen en grenzen aan te geven.

Hoewel we in een groep werken, volgt ieder haar eigen proces. In die zin is het een individueel traject en dient de groep als oefenmateriaal. Het niet in de groep passen, zou dan een onderwerp kunnen zijn, wat je misschien vaker in je leven tegenkomt. Daarnaast stel ik de groep zorgvuldig samen. De kans dat je niet niemand aansluiting vindt, is daardoor klein. In een intakegesprek bespreken we altijd eerst samen welke vorm van begeleiding het beste bij jou past, groep of individueel.

Het programma LLL is geschikt voor vrouwen die graag aan zichzelf willen werken en het belangrijk vinden om tijd en ruimte maken om stil te staan bij vragen als wie ben ik? Waarom geef ik mezelf niet genoeg ruimte? Wat heb ik daarin te leren? Mijn ervaring is dat veel vrouwen tussen de 30 en 45 daar tegenaan lopen. Maar er zijn natuurlijk altijd vrouwen die jonger of ouder zijn die hier ook tegenaan lopen. Ik vind leeftijd minder belangrijk dan hoe je in het leven staat. Bovendien is elke groep anders en hangt het ook van de groep af of ik denk dat het past. Als het programma je aanspreekt, stuur me dan een berichtje, dan kunnen we samen kijken of het programma en de groep bij je passen.

Ik kan me voorstellen dat dat spannend is, om zo naar jezelf te gaan kijken. Maar er is vast een reden waarom je het nu anders wilt. Dat je vastloopt in je oude manier van schouders eronder en doorgaan. Anders voelde je geen verlangen tot verandering. Ja het is spannend, en daarom is het zo fijn om dat in de veilige setting van coaching en begeleiding te gaan doen. Daar mag je leren en oefenen, waardoor het in het echte leven makkelijker wordt.

Mijn manier van werken heeft al honderden vrouwen geholpen om sterker in hun schoenen te staan, dichter bij zichzelf te komen en meer lichtheid, joy en plezier te ervaren in hun leven. Om te ontdekken of mijn werkwijze ook bij jou aansluit, hebben we eerst een intakegesprek. Op die manier kun je onderzoeken of het wat voor jou is.

Het is een hele investering en je krijgt er veel voor. Een half jaar lang intensieve persoonlijke begeleiding in een warme groep gelijkgestemde vrouwen. Je gaat stappen zetten die je alleen niet zet. Je leert meer op jezelf te vertrouwen, voor jezelf te staan, krachtigere keuzes te maken en meer joy en plezier te ervaren. Je gaat een ontwikkeling waar je de rest van je leven profijt van hebt.
Ik heb 19 jaar ervaring als psycholoog en coach en veel geïnvesteerd in mijn eigen ontwikkeling. Mijn methode is niet standaard, maar heel eigen door alle kennis en ervaring die ik in mijn leven en door opleidingen heb opgedaan. Die kennis en ervaring geef ik met veel liefde en passie door.

Het zakelijke tarief voor het programma bedraagt € 3.995,- excl. btw. Eventuele extra gesprekken zijn mogelijk en worden extra gefactureerd. 

Dit programma kan ook gevolgd worden in het kader van persoonlijke en professionele ontwikkeling via het werk. Wil je een werknemer aanmelden, of vragen of je werkgever het traject wilt vergoeden, neem dan contact met mij op. Dan bespreken we dit. Mail naar frederike@frederikemewe.nl of bel 06-24645451.

We trainen altijd op een locatie waar we de Corona maatregelen (1,5 m afstand etc.) kunnen garanderen. Doordat de groep een maximale grootte heeft van 8 personen, kunnen we ook goed rekening houden met de maatregelen bij de oefeningen in live trainingen. Heb je er specifieke vragen over, mail naar frederike@frederikemewe.nl of bel 06-24645451.

In het interessegesprek kijken we samen waar jij op dit moment staat in je ontwikkeling en of het groepsprogramma de juiste stap voor jou is. Van daaruit kun je de definitieve beslissing maken om je echt in te schrijven. Ook is het voor mij belangrijk om alle deelnemers van tevoren gesproken te hebben zodat ik een inschatting kan maken van de verschillende persoonlijkheden in de groep en de te verwachten klik tussen de deelnemers. Die klik draagt enorm bij aan het succes van het programma.