Hoe doen we dat?

In Goed zoals je bent maak je ruimte voor wat jij wilt. Je leert patronen doorbreken, angsten overwinnen en je dromen en verlangens ruimte te geven. Je leert omgaan met belemmerende overtuigingen, je ontdekt je zachte kracht en te leven vanuit jouw eigenheid.

In een groep met maximaal 8 gelijkgestemde vrouwen gaan we de diepte in. Het programma biedt een combinatie van live trainingsdagen, een driedaagse retraite (met overnachtingen), coachwandelingen en inspiratie via een online leeromgeving.

Je leert je eigen patronen kennen en doorzien. Je ontdekt je verlangens en hoe je daarnaar kunt leven. Je leert vertrouwen op jouw kracht en op je kwetsbaarheid. Je ontwikkelt de moed om te zijn wie je bent, voorbij alle maskers, zodat je kan leven vanuit je hart, vanuit jouw kern, jouw wezen.

Kortom, je leert het leven te leiden vanuit wie jij bent en wilt zijn. En het fijne is, je hoeft het niet alleen te doen. De groep geeft je een enorme boost en vertrouwen. Dat voelt magisch en als een warm bad.

Waar gaan wemee aan de slag?

We werken met de volgende thema’s:

– Blokkades en belemmeringen: welke overtuigingen zitten jou in de weg en hoe zorg je dat je er minder last van hebt.
– Je herkomst en patronen: waar je vandaan komt heeft invloed op waar je nu staat. Daarom kijken we naar je herkomst en welke patronen je hebt ontwikkeld.
– De kracht van kwetsbaarheid: alles mag er zijn. In de veilige omgeving van de groep leer je elkaar echt kennen, doorbreken we taboes en mag jij je verhaal doen. De kracht van kwetsbaarheid ervaren en te leren vertrouwen op jezelf.
– Keuzes vanuit jezelf: wat zijn jouw waarden? Wat vind jij belangrijk en hoe ga je voor jezelf staan? Je mag hier helemaal zijn, mooie vrouw, precies zoals je bent.
– Blijvende impact:
hoe kun je ook na dit traject dicht bij jezelf blijven en goed voor jezelf blijven zorgen?

Ik wil een interessegesprek
Frederike-Mewe-Groepsprogramma-Haarlem-sfeer

Resultaten die je

kunt verwachten

• Zelfvertrouwen en geloof in jezelf
• Flow en plezier in je werk
• Minder piekeren en rust in je hoofd
• Duidelijkheid in wat je (zelf) wilt
• Lef en keuzes die bij je passen
• Meer zelfcompassie en meer impact
• Betere relaties met collega’s, werknemers, je dierbaren en mensen om je heen

Voel je dat het tijd is voor verandering?

Plan interesse gesprek

Dit zeggen anderen...

Lees hun hele verhaal
Frederike-Mewe-Groepsprogramma-Haarlem-sfeer1

Wie ben jij?

Dit programma is voor vrouwen die willen leren dichter bij zichzelf te komen, het leven te leven vanuit hun eigenheid. Die hun zachtheid willen omarmen en willen staan voor wie ze zijn en keuzes willen maken vanuit het hart.

Je bent een zelfbewuste vrouw die open staat voor zelfontwikkeling. Je bent bereid om naar jezelf te kijken en je bent nieuwsgierig naar wat er nog te ontdekken valt als het gaat om (vastgeroeste) patronen, regie nemen over je leven en omgaan met blokkades en belemmerende overtuigingen. Je houdt ervan de diepte in te gaan en nieuwe dingen te proberen. Je vindt het wellicht een beetje spannend om in een groep vrouwen je verhaal te delen, maar je weet ook dat je hierdoor kunt groeien en de magie en veiligheid kunt ervaren van vrouwen bij elkaar.

Bovendien verlang je ernaar:

  • Minder gestrest door het leven te gaan
  • Meer te voelen en minder te denken
  • Milder voor jezelf te zijn
  • Je te verbinden met jezelf en anderen
  • Ruimte te maken voor wat je echt wilt in je leven en het aan te durven stappen te gaan nemen

Het is voor jou als je wilt groeien op persoonlijk, professioneel en spiritueel vlak.

Ik heb interesse

Hoe ziet hetprogramma eruit?

Met een groep van maximaal 8 vrouwen gaan we in een half jaar de diepte in met oefeningen, coaching en samenwerk sessies.

De groep heeft als grote voordeel het delen van kennis en wijsheid en het ervaren van plezier en steun van de andere vrouwen. Je stimuleert en motiveert elkaar. Samen maak je een transformatie door die alleen niet ontstaat. Dat is zo waardevol. Ik ben je psycholoog, coach, mentor en stok achter de deur in één. We werken o.a. met werkvormen en methodieken als opstellingen, voice dialogue, meditatie, visualisatie, zelfcompassie, intenties en buitencoaching.

Vraag interessegesprek aan

Dit krijg je in het groepstraject Goed zoals je bent

1

Leren en delen

Live trainingsdagen

Maandelijks hebben we een live dag met de groep. We starten met een fijne dag in het centrum van Haarlem. Er is ruim gelegenheid om kennis te maken. Op de trainingsdagen gaan we met thema’s aan de slag die hierboven zijn beschreven. Heel fijn om met elkaar de diepte in te gaan, her- en erkenning te vinden en elkaar te stimuleren in het proces waar je door maakt. De trainingsdagen zijn van 9.30-17.00 in Haarlem. Tussendoor eten we in een leuk lunchtentje in de stad.
Je ontvangt een mooi werkboek met inspirerende en inzicht gevende oefeningen en theorie.
Er zijn in totaal 5 live dagen, allemaal vrijdagen: 20 september 2024, 18 oktober 2024, 13 december 2024, 10 januari 2025 en 7 februari 2025.

2

De diepte in

Driedaagse retreat

De driedaagse Thuiskomen bij jezelf is onderdeel van dit programma. Daarin werken we met opstellingen, yoga en ademwerk aan het verdiepen van blokkades, kwetsbaarheid en het vergroten van je vertrouwen en compassie. Je deelt een slaap- en badkamer met iemand uit de groep. Je wordt verwend met heerlijke lunches, ontbijt en vegetarische maaltijden. Je neemt deel aan de driedaagse op de Hoorneboeg in Hilversum van 22 t/m 24 november 2024.

3

De  natuur in

Coachwandelingen in een groep

In een coachwandeling ga je in een groepje op pad in de natuur. Ik reik oefeningen aan die je helpen in je proces. Elke coachwandeling staat er een thema centraal, waar we door middel van korte oefeningen aan de slag gaan. Uiteraard gebruiken we de natuur als inspiratiebron. Je zult merken dat 1,5 uur in de natuur zijn, tijd voor jezelf, gericht op een mooi thema, je mooie inzichten oplevert. Daarnaast ervaar je erna geheid rust en ontspanning.

4

Methodieken

Hoe we werken

Tijdens de live dagen werken we met diversie methodieken, waaronder opstellingen, Voice Dialogue, schrijfoefeningen, meditaties, visualisaties. Hiermee leer je jezelf echt goed kennen, kom je bij je verlangens en krijg je manieren aangereikt om je leven ten volste te leven.

5

Contact

Lidmaatschap

Levensflow Membership

Je krijgt gedurende een halfjaar toegang tot een online leeromgeving met diverse oefeningen, verdiepende masterclasses en visualisaties. Tevens ontvang je inspiratie per app of e-mail.

6

Follow up

Reünie na een aantal maanden

Hoe leuk is het om elkaar na een aantal maanden weer te zien en te horen hoe het met iedereen gaat. Het is gelijk een mooi moment om weer even bewust stil te staan bij jezelf en jouw proces. De reünie is op een fijne plek in (de buurt van) Haarlem. Weer een feestje!

Investeringin tijd en geld

Er is maandelijks een groepsdag met de groep. Daarnaast neem je deel aan de driedaagse Thuiskomen bij jezelf en mag je deelnemen aan de maandelijkse coachwandeling. Het programma is goed te volgen naast een baan en gezin. Omdat je tools leert waardoor je meer focus en rust creëert, zul je snel merken dat je efficiënter met je tijd om kunt gaan.

in een keer betalen
€ 2.795,- incl. btw

in termijnen betalen
6 keer € 485,- incl. btw

of zakelijk tarief zzp of via je werkgever
€ 2.795,- excl. btw in een keer

+ 5 keer trainingsdag groep met lunch+ Driedaagdaagse met overnachtingen+ Healthy food, lunches+ Coachwandelingen groep+ Online omgeving+ Het boek & carddeck Goed zoals je bent+ Reünie op toffe locatie

Plan interesse gesprek

FAQ

Als jij sterk gericht bent op het welzijn van anderen, dan is een van je aandachtspunten waarschijnlijk om meer voor jezelf te kiezen/op te komen en te leren ruimte in te nemen. Waar kan dat beter dan in een veilige groep gelijkgestemde vrouwen? Dat is het bijkomend voordeel van een groep ten opzichte van 1-op-1 begeleiding. Ik ben er heel scherp op dat je niet overspoeld wordt door de anderen of in je oude gewoonte te schieten. De groep is een prachtige leeromgeving hiervoor. Als je hier iets in te leren hebt, is een groep juist heel goed en fijn. Om te leren dat je ruimte mag gaan innemen en grenzen aan te geven.

Hoewel we in een groep werken, volgt ieder haar eigen proces. In die zin is het een individueel traject en dient de groep als oefenmateriaal. Het niet in de groep passen, zou dan een onderwerp kunnen zijn, wat je misschien vaker in je leven tegenkomt. Daarnaast stel ik de groep zorgvuldig samen. De kans dat je niet niemand aansluiting vindt, is daardoor klein. In een intakegesprek bespreken we altijd eerst samen welke vorm van begeleiding het beste bij jou past, groep of individueel.

Het programma is geschikt voor vrouwen die graag aan zichzelf willen werken en het belangrijk vinden om tijd en ruimte maken om stil te staan bij vragen als wie ben ik? Waarom geef ik mezelf niet genoeg ruimte? Wat heb ik daarin te leren? Mijn ervaring is dat veel vrouwen tussen de 30 en 45 daar tegenaan lopen. Maar er zijn natuurlijk altijd vrouwen die jonger of ouder zijn die hier ook tegenaan lopen. Ik vind leeftijd minder belangrijk dan hoe je in het leven staat. Bovendien is elke groep anders en hangt het ook van de groep af of ik denk dat het past. Als het programma je aanspreekt, stuur me dan een berichtje, dan kunnen we samen kijken of het programma en de groep bij je passen.

Ik kan me voorstellen dat dat spannend is, om zo naar jezelf te gaan kijken. Maar er is vast een reden waarom je het nu anders wilt. Dat je vastloopt in je oude manier van schouders eronder en doorgaan. Anders voelde je geen verlangen tot verandering. Ja het is spannend, en daarom is het zo fijn om dat in de veilige setting van coaching en begeleiding te gaan doen. Daar mag je leren en oefenen, waardoor het in het echte leven makkelijker wordt.

Mijn manier van werken heeft al honderden vrouwen geholpen om sterker in hun schoenen te staan, dichter bij zichzelf te komen en meer lichtheid, joy en plezier te ervaren in hun leven. Om te ontdekken of mijn werkwijze ook bij jou aansluit, hebben we eerst een intakegesprek. Op die manier kun je onderzoeken of het wat voor jou is.

Het is een hele investering en je krijgt er veel voor. Een half jaar lang intensieve begeleiding in een warme groep gelijkgestemde vrouwen. Je gaat stappen zetten die je alleen niet zet. Je leert meer op jezelf te vertrouwen, voor jezelf te staan, krachtigere keuzes te maken en meer joy en plezier te ervaren. Je gaat een ontwikkeling waar je de rest van je leven profijt van hebt.
Ik heb ruim 20 jaar ervaring als psycholoog en coach en veel geïnvesteerd in mijn eigen ontwikkeling. Mijn methode is niet standaard, maar heel eigen door alle kennis en ervaring die ik in mijn leven en door opleidingen heb opgedaan. Die kennis en ervaring geef ik met veel liefde en passie door.

Het zakelijke tarief voor het programma bedraagt € 2.795,- excl. btw. Eventuele extra 1:1 coachgesprekken zijn mogelijk en worden extra gefactureerd. 

Dit programma kan ook gevolgd worden in het kader van persoonlijke en professionele ontwikkeling via het werk. Wil je een werknemer aanmelden, of vragen of je werkgever het traject wilt vergoeden, neem dan contact met mij op. Dan bespreken we dit. Mail naar frederike@frederikemewe.nl of bel 06-24645451.

Indien nodig trainen we op een locatie waar we de Corona maatregelen (1,5 m afstand etc.) kunnen garanderen. Doordat de groep een maximale grootte heeft van 8 personen, kunnen we ook goed rekening houden met de maatregelen bij de oefeningen in live trainingen. Heb je er specifieke vragen over, mail naar frederike@frederikemewe.nl of bel 06-24645451.

In het interessegesprek kijken we samen waar jij op dit moment staat in je ontwikkeling en of het groepsprogramma de juiste stap voor jou is. Van daaruit kun je de definitieve beslissing maken om je echt in te schrijven. Ook is het voor mij belangrijk om alle deelnemers van tevoren gesproken te hebben zodat ik een inschatting kan maken van de verschillende persoonlijkheden in de groep en de te verwachten klik tussen de deelnemers. Die klik draagt enorm bij aan het succes van het programma.