Hier vind je diverse gratis tools die je helpen om meer leiding over je leven te nemen en te ontdekken wat voor jou belangrijk is. Zo is er de serie met 3 magische visualisaties voor meer levensflow. Daarin krijg je drie visualisatieoefeningen die je op elk gewenst moment kunt beluisteren. 

Wat is een visualisatie?

Visualisaties zijn luisteroefeningen waarmee je jouw verbeeldingskracht vergroot en waarbij al je zintuigen geprikkeld worden. Je vergroot je creativiteit en leert luisteren naar je intuïtie. Hierdoor ontstaan er meer mogelijkheden. Soms hoor je mensen zeggen ‘Oh, dat kan ik niet, want ik heb totaal geen fantasie’. Visualiseren kan eigenlijk iedereen. Iedereen loopt wel eens te fantaseren, alleen is het zo dat niet iedereen zich daarvan bewust is, of er bewust mee bezig is. Zodra dit verandert en je dus bewust daarmee aan de slag gaat met een doel daaraan gekoppeld, dan kun je het visualiseren noemen. En het gaat niet alleen om beelden zien. Je kan ook heel goed zijn dat je tijdens een visualisatie juist dingen voelt, ervaart in je lichaam, hoort of ruikt. Ga het maar eens uitproberen.

Ontvang mijn tips en inspiratie en ontvang ook de 3 Magische visualisaties voor meer Levensflow
dit veld niet invullen s.v.p.

“Bedankt voor alle mooie visualisaties. Ik wist van tevoren niet goed wat ik me erbij voor moest stellen. Had niet gedacht dat ik hierdoor zulke mooie inzichten zou krijgen.”

Gratis Levensflow Inspiratiesessie

Elke maand houd ik 5 Levensflow inspiratiesessies, waarin ik met je mee denk over wat je kunt doen om meer vanuit je hart te leven en de levensflow weer te laten stromen. Lees hier hoe je een gratis Levensflow Inspiratiesessie kunt aanvragen.

Gratis tips en inspiratie

Ook kun je je inschrijven voor het tweewekelijkse eZine met tips en inspiratie over persoonlijk leiderschap, lef en levensflow:

Tips over leiderschap, lef en levensflow
dit veld niet invullen s.v.p.