EHBO Stress Pakket: Eerste Hulp Bij Overmatige Stress

We leven in een tijd waarin we veel te maken hebben met overmatige stress. Veel mensen ervaren spanningsklachten en burn-outverschijnselen.

Overmatige stress ontstaat als er een disbalans in je leven is. Op een of meerdere levensgebieden gebeurt iets dat je uit balans haalt. Bijvoorbeeld te hoge werkdruk, relatieproblemen, problemen in de opvoeding, mantelzorg, het verlies van een dierbare, lichamelijke klachten. Ook als je veel ballen probeert hoog te houden kan dat voor overmatige stress zorgen.

Het EHBO Stress pakket bestaat uit 9 visualisatieoefeningen, die je helpen om beter te ontspannen, je stress beter te reguleren en meer flow te ervaren. Als je je aanmeldt voor mijn tweewekelijkse tips en inspiratiemails, krijg je het EHBO Stress Pakket erbij cadeau! Na aanmelding ontvang je een mail, waarin je bevestiging wordt gevraagd. Zodra je die gegeven hebt, ontvang je een mail met een link naar het EHBO Stress Pakket.

Schrijf je in voor mijn tips en inspiratie en ontvang als cadeau het EHBO Stress Pakket: 9 visualisatieoefeningen die je helpen om beter te ontspannen en meer flow te ervaren.

Je gegevens zijn veilig en worden nooit met derden gedeeld.

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat is een visualisatie?

Visualisaties zijn luisteroefeningen waarmee je jouw verbeeldingskracht vergroot en waarbij al je zintuigen geprikkeld worden. Je vergroot je creativiteit en leert luisteren naar je intuïtie. Hierdoor ontstaan er meer mogelijkheden. Soms hoor je mensen zeggen ‘Oh, dat kan ik niet, want ik heb totaal geen fantasie’. Visualiseren kan eigenlijk iedereen. Iedereen loopt wel eens te fantaseren, alleen is het zo dat niet iedereen zich daarvan bewust is, of er bewust mee bezig is. Zodra dit verandert en je dus bewust daarmee aan de slag gaat met een doel daaraan gekoppeld, dan kun je het visualiseren noemen. En het gaat niet alleen om beelden zien. Je kan ook heel goed zijn dat je tijdens een visualisatie juist dingen voelt, ervaart in je lichaam, hoort of ruikt. Ga het maar eens uitproberen.

“Bedankt voor alle mooie visualisaties. Ik wist van tevoren niet goed wat ik me erbij voor moest stellen. Had niet gedacht dat ik hierdoor zulke mooie inzichten zou krijgen.”