Ik wil het gratis e-book!

Ik wil het gratis e-book!

Gratis e-book

DE KRACHT VAN VOOR JEZELF KIEZEN

In dit boek krijg je tips en trucs om beter voor jezelf te zorgen en ontdek je 5 sleutels om je minder aan te trekken van anderen en liever voor jezelf te zijn. En hoe eng het misschien klinkt om je eigen pad te volgen, het geeft je zoveel vrijheid!

Na het lezen voor het e-book, weet je:

  • Hoe je jouw kritische stem vermindert
  • Hoe je beter voor jezelf zorgt
  • Wat echte ‘voeding’ voor een flowrijk leven inhoudt
  • Hoe je op een aardige manier ‘Nee’ zegt
  • Hoe jij beter naar je eigen behoeften luistert

Wil jij dat ook?

Vul je naam en mailadres in het formulier in en je ontvangt het e-book gratis per mail.

Liefs Frederike

Frederike Mewe
E-book De kracht van voor jezelf kiezen

Over mij

Als psycholoog en buitencoach inspireer en begeleid ik al ruim 20 jaar vrouwen die een shift willen maken van zichzelf klein houden naar er volledig mogen zijn. Vrouwen die het gevoel hebben dat er meer uit henzelf en het leven te halen is en die blokkades willen opheffen zodat ze hun eigen pad kunnen kiezen.

Na mijn studie klinische psychologie aan de UvA (2000) volgde ik diverse cursussen en (coach)opleidingen en startte in 2004 mijn eigen bedrijf. Ik help jou graag als je op een bepaald punt in je leven vastloopt. In je werk, bedrijf, privéleven of door alle ballen die je probeert hoog te houden. Ik help je weer terug te komen bij jezelf, milder voor jezelf te zijn en vanuit zachtheid en kracht leiding te nemen over je leven en keuzes te maken die voor jou kloppen. Want wat geeft het een vrijheid als je meer doet wat je zelf wilt. Dan kan de levensflow gaan stromen!

Ik wil het gratis e-book!

Ik wil het gratis e-book!