Frederike liet mij ‘zien’ dat onder deze vraag andere ‘issues’ lagen

Danielle, 31, 1:1 traject

Vanuit de vraag waar mijn kwaliteiten liggen en binnen welke functie/werksetting deze het beste tot hen recht komen ben ik in gesprek gegaan met Frederike. Tijdens de eerste gesprekken liet Frederike mij ‘zien’ dat onder deze vraag een aantal andere ‘issues’ lagen en dat het één en ander met elkaar in verbinding staat. Gaandeweg het traject heb ik, door verschillende opdrachten van Frederike, mijn drijfveren inzichtelijk gekregen. Inmiddels ben ik gestart in een nieuwe baan; in de eerste twee weken is mij al duidelijk geworden dat het coachtraject van Frederike eraan heeft bijgedragen dat ik gelijk vanaf de start mijzelf ben, durf te zijn en kan zijn (en daar tijdens een teamscholing ook nog eens, zonder dat mijn collega op de hoogte was van mijn coachtraject, een mooi compliment voor kreeg; namelijk dat zij het mooi vond om te zien hoe ik bij mijzelf blijf). Frederike zegt, binnen een open en warme sfeer, waar het op staat. Op deze manier zorgt ze voor (nieuwe) inzichten en een stukje bewustwording, welke je weer een stap de goede richting op brengen! 

Het coachtraject met Frederike heeft mij zeker een stap verder gebracht in het op mijzelf (kunnen) reflecteren, daarin de mildheid opzoeken, op mijzelf kunnen en durven vertrouwen; net dat laatste zetje om te staan waar ik nu sta!

Plan interesse gesprek
Frederike Mewe Groepsprogramma Haarlem-2