Ja, het is feest! Mijn boek Goed zoals je bent, de psychologie van zelfvertrouwen, ligt nu in de winkels. Je kunt het zowel online bestellen als via je plaatselijke boekhandel.

Ik ben zo blij en dankbaar dat ik dit boek heb mogen en kunnen schrijven. Dat de uitgever (Rick Vrijthoven van Ten Have) in mij geloofde. Over zelfvertrouwen gesproken 😉.

Frederike Mewe boek Goed zoals je bent

Ook ben ik heel erg blij met alle media aandacht die er al voor is.

  • Ik ontving een geweldige recensie van de hoofdredacteur van Psychologie Magazine en mocht naar aanleiding daarvan meewerken aan een online masterclass (met al meer dan 1000 aanmeldingen) en de training Vergroot je zelfvertrouwen.
  • Nienke Wijnants, auteur van de bestseller Het Dertigersdilemma, gaf me een prachtige referentie (die kun je lezen op de achterflap van het boek).
  • Het boek verschijnt in interviews en tijdschriften. Onder andere in Psychologie Magazine, Flow, Wendy, het AD en het Haarlems Dagblad.
  • En ik mag mijn boekpresentatie houden in een van de oudste en mooiste boekhandels van Haarlem De Vries van Stockum.

 

‘Frederike Mewe begrijpt precies waarom juist vrouwen zich vaak onzeker voelen en wat je kunt doen om van binnenuit sterker te worden.’ – Sterre van Leer, hoofdredacteur Psychologie Magazine

‘Een must read voor iedereen die af wil van dat kritische stemmetje dat zegt dat je niet goed genoeg bent. Met verrassend praktische oefeningen om je zelfbeeld ten positieve te veranderen en meer vertrouwen in jezelf te krijgen.’ – Nienke Wijnants, psycholoog en auteur van Twintigerstwijfels & dertigersdilemma’s

Bestel mijn boek Goed zoals je bent via deze link.

Liefs,
Frederike

 

Over mijn boek

In “Goed zoals je bent, de psychologie van zelfvertrouwen” leg ik uit welke psychologische processen schuil gaan achter een negatief zelfbeeld en belemmerende overtuigingen.

Het boek bestaat uit twee delen. In deel 1 lees je over het ontstaan van onzekerheid en de vele ballen die we hoog te houden hebben. Ik deel inspirerende, herkenbare verhalen van vrouwen (en mannen) uit mijn praktijk en deel ook mijn eigen verhaal.

In deel 2 deel ik veel inspiratie, tools en praktische oefeningen die je helpen om meer op jezelf te vertrouwen en vriendelijker naar jezelf te worden. Dat helpt om meer rust te vinden, maar ook om sterker in je schoenen te staan en meer echte verbinding met anderen te krijgen.

Kijk hier voor meer informatie.