IN DE SERIE KRACHTVROUWEN VAN DE LEVENSFLOW PODCASTSHOW INTERVIEW IK INSPIRERENDE VROUWEN DIE DE MOED HEBBEN OM DE WEG NAAR BINNEN TE ONDERZOEKEN: WIE BEN IK? WAT WIL IK?

Alle ballen hoog houden en alles goed willen doen. En daartussen ook nog ruimte voor jezelf maken. Daar worstelen veel moeders mee. Zo ook Merle. In deze podcast heb ik een mooi, open en kwetsbaar gesprek met een geweldig leuke vrouw die ik heb mogen coachen.

We spreken over de druk die de huidige tijd met zich meebrengt, het verlies van je baan in Coronatijd, over het doorbreken van patronen en blokkades en het durven volgen van je droom. Een ‘must listen’ voor elke vrouw die meer ruimte voor zichzelf wil maken en wil ontdekken hoe je dat doet.

Beluister de aflevering in de player hieronder.

Krachtvrouwen Podcasts Frederike Mewe