IN DE SERIE KRACHTVROUWEN VAN DE LEVENSFLOW PODCASTSHOW INTERVIEW IK INSPIRERENDE VROUWEN DIE DE MOED HEBBEN OM DE WEG NAAR BINNEN TE ONDERZOEKEN: WIE BEN IK? WAT WIL IK?

In deze podcast ben ik in gesprek met Iris Dijkers. Onlangs speelde zij samen met twee andere Instagram-influencers de hoofdrol in de VPRO-Documentaire Volg je me nog. Daarin vertelt ze over de gouden jaren van haar influencerschap, waarin ze veel reisde en een goed salaris haalde uit haar Influencerschap. Maar we zien ook de keerzijde van de wereld achter de schermen.

Iris kreeg een burn-out, kreeg paniekaanvallen en uiteindelijk ook een depressie. Ze besloot ander werk te willen en in die loopbaanvraag heb ik haar op weg kunnen helpen. Je ziet me in de documentaire ook nog even voorbij komen.

In deze podcast ga ik samen met Iris dieper in op haar verhaal van haar burn-out. Alle vragen die ik voor de documentaire niet kon stellen, stel ik hier wel. Een eerlijk en open gesprek van een vrouw die de regie over haar leven weer heeft teruggepakt.

De documentaire Volg je me nog is hier te bekijken.

Beluister de aflevering in de player hieronder.

Iris Dijkers Frederike Mewe Krachtvrouwen podcast