Een zelfverzekerd gevoel

Kees, 1-op-1 traject

De reden dat ik bij Frederike aanklopte was dat ik last had van faalangst in mijn werk. Ik had absoluut geen zelfvertrouwen en ik had het gevoel dat ik snel uit mijn evenwicht was. Ik kon spanningen niet tackelen en lag ’s nachts vaak wakker. De begeleiding heeft me veel opgeleverd.

Ik ken mezelf beter en ik vind mezelf waardevoller. Dat geeft een zelfverzekerd gevoel. Het heeft me ook opgeleverd dat ik nu echt in mijn kracht sta en goed weet wat ik wil. Hierdoor heb ik een bewuste keuze kunnen maken over een vervolgstap in mijn carrière. Ik heb een nieuw perspectief en dit heeft er toe geleid dat ik een nieuwe leuke aanvulling op mijn functie heb weten te regelen.

Wat ook leuk is, is dat ik bij het klanttevredenheidsonderzoek onder alle business controllers uit alle districten de hoogste waardering heb gekregen dit jaar. Met name de methode van de RET en het werken met Voice Dialogue waar we specifiek gekeken hebben naar mijn prestatiedrang heeft me veel inzichten opgeleverd en helpt me nog steeds geregeld.

Frederike is vakkundig. Zij luistert goed en weet snel tot de kern te komen door goede vragen te stellen. Haar psychologische benadering in combinatie met haar nuchterheid en rustige, geïnteresseerde houding maken haar erg prettig om mee te werken. Ik zou haar absoluut aanbevelen aan anderen. Het is elke euro waard geweest.

Plan interesse gesprek
dankbaar