Een spiegel voorgehouden

1-op-1 trajecten

Frederike hield mij een spiegel voor en gaf me dat extra duwtje om actief bezig te zijn om uit te zoeken wat de juiste richting voor mij is qua werk. Haar openheid en flexibiliteit heb ik erg gewaardeerd, ze kon voor elke vraag een laatje opentrekken! Beate, 43 jaar

Frederike’s manier van handelen had op mij een erg motiverende werking in mijn zoektocht naar een andere baan en herontdekking van mezelf. Haar aanpak is doelgericht, praktisch en open. Ik voelde me erg op mijn gemak en door de oefeningen die ik mee naar huis kreeg, zag ik beetje bij beetje in dat je je manier van leven anders kan inrichten waar je zelf veel gelukkig van wordt. Nu, ruim een half jaar nadat ik gestopt ben met het coachingtraject, kan ik zeggen dat ik uit deze hele episode zelfverzekerd, zelfbewust en vol vertrouwen in de toekomst gekomen ben. Roos, 38 jaar

Ik heb Frederike gevonden op internet. Al mijn dilemma’s “sloten aan” bij haar expertise. Tevens sprak haar manier van werken mij aan. Zij vroeg mij meteen bij het eerste kennismakingsgesprek wat ik over een half jaar in mijn leven anders zou willen zien. Dat was meteen een pittige vraag, maar tevens het doel waar me mee aan de slag zijn gegaan. Door open het gesprek in te gaan en doordat Frederike kritische vragen stelde, kreeg ik beetje bij beetje door hoe ik mijn eigen rust kon gaan creëren. Tim, 32 jaar 

Plan interesse gesprek
zielsverlangen