Er achter komen wat ik eigenlijk wil

Lianne, 32 jaar, groepsprogramma

Ik zat dicht tegen overspannenheid aan zit en wilde erger voorkomen. Toen ik bij Frederike kwam was mijn tweeledig: mijn leven meer in balans brengen en leren voor mezelf te kiezen (er überhaupt achter komen wat ik eigenlijk wil). Ik maakte een duidelijke keuze: ik wilde in zichzelf investeren door me aan te melden voor het groepsprogramma Leiderschap, Lef en Levensflow. Hoewel ik het spannend vond om in een groep vrouwen te stappen, ben ik heel blij dat ik dat gedaan heb. Ik heb zulke mooie stappen gezet. Zaken aangepakt waar ik al jaren tegen aanhikte en ook niet goed wist hoe ik ze moest aanpakken. Dat geeft veel vertrouwen. Gelukkig was het vanaf de eerste dag een warm bad. 

Door de goede begeleiding van Frederike, en de steun van de andere vrouwen in het programma, heb ik een hoop waardevolle inzichten opgedaan en (grote en kleine) stappen durven zetten in mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Wellicht een wat bombastische term voor sommigen, maar het is voor mij echt Life Changing!

Plan interesse gesprek
Frederike Mewe coaching groepsprogramma haarlem