Over mij

Als psycholoog en buitencoach inspireer en begeleid ik al ruim 20 jaar vrouwen die een shift willen maken van zichzelf klein houden naar er volledig mogen zijn. Vrouwen die het gevoel hebben dat er meer uit henzelf en het leven te halen is en die blokkades willen opheffen zodat ze hun eigen pad kunnen kiezen.

Na mijn studie klinische psychologie aan de UvA (2000) volgde ik diverse cursussen en (coach)opleidingen en startte in 2004 mijn eigen bedrijf. Ik help jou graag als je op een bepaald punt in je leven vastloopt. In je werk, bedrijf, privéleven of door alle ballen die je probeert hoog te houden. Ik help je weer terug te komen bij jezelf, milder voor jezelf te zijn en vanuit zachtheid en kracht leiding te nemen over je leven en keuzes te maken die voor jou kloppen. Want wat geeft het een vrijheid als je meer doet wat je zelf wilt. Dan kan de levensflow gaan stromen!