Doen wat juist is

René, 1-op-1 traject

Ik zat ruim 3,5 jaar in mijn vorige functie en merkte dat ik er niet genoeg voldoening uithaalde en iets anders wilde gaan doen. Op de één of andere manier lukte het niet mijzelf hier toe aan te zetten. En als dit wel lukt dan wist ik niet goed waar te beginnen.

Ik miste structuur om een goede oriëntatie op te pakken. Hierdoor was ik onrustig en onzeker wat mijn functioneren en resultaten ondermijnde. Werk kostte op een gegeven moment alleen nog maar energie en ik had niet het idee dat ik nog groeide. De coaching heeft mij met name rust en comfort in mijn werk opgeleverd. Uitdieping van twijfels over een bepaalde stap of richting waardoor de uiteindelijke keuze heel logisch en zeker aanvoelde.

Al vrij snel kon ik een nieuwe functie krijgen bij mijn werkgever, een functie die veel beter aansloot bij wat ik wilde. Dat was bevestiging dat wat ik aan het doen was juist was. Waar ik Frederike dankbaar voor ben is dat zij wars was van enig oordeel en eindeloos naar mij kon blijven luisteren en doorvragen. Verder het comfort en zelfvertrouwen dat ik nu ervaar in mijn werk en leven. Ik zou Frederike absoluut aanraden aan anderen.

Plan interesse gesprek
genieten met volle teugen