De perfecte combinatie

Martine, Groepsprogramma

Met veel plezier kijk ik terug op het traject Leiderschap, Lef en Levensflow waar ik aan heb deelgenomen. De reden dat ik me had aangemeld was dat ik merkte dat ik vastliep op werkgebied; ik wist niet goed wat ik wilde en voelde de behoefte om mezelf verder te ontwikkelen.

Ik heb bewust voor een groepstraject gekozen (wat ik als introvert ook wel spannend vond), omdat je daarin ook van elkaar leert. Dat was heel waardevol.

Frederike vind ik een hele prettige coach met een voor mij perfecte combinatie van nuchterheid, diepgang, spiritualiteit en humor. Ze creëert een veilige en fijne sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Bovendien is Frederike echt een vakvrouw die weet waar ze mee bezig is.

Gedurende het traject ontdekte ik andere kanten van mezelf en ging ik steeds meer inzien wat voor mij echt belangrijk is. Daarop kon ik mijn keuzes baseren.

Concreet heeft dat er toe geleid dat ik fulltime als zelfstandig loopbaanbegeleider aan de slag ben gegaan en daarnaast mijn creatieve kant (o.a. tekenen en schilderen) weer de ruimte heb gegeven.

Juist omdat persoonlijke ontwikkeling geen quick fix is, is het fijn dat het traject 6 maanden duurt. Daarin is er echt tijd voor het proces.

Ik ben ontzettend blij dat ik het deelgenomen, en zou het zeker aanraden aan vrouwen die net als ik op zijn naar de beste versie van zichzelf.

Martine van Leeuwen, Loopbaancoach

Plan interesse gesprek