Waar ga jemee aan de slag?

Tijdens deze training leer je op een positieve en constructieve manier naar jezelf te kijken en ontdek je praktische oefeningen en real-life voorbeelden die je zelfvertrouwen aanzienlijk zullen vergroten.

Deze unieke training richt zich op werkende volwassenen die een open geest hebben en geduldig zijn, klaar om persoonlijk te groeien. Door deel te nemen aan deze training zul je merken dat je zelfvertrouwen op de werkvloer aanzienlijk groeit en dat je beter in staat bent om met veranderingen en stress om te gaan.

Dat is iets voor mij!
Frederike-Mewe-Groepsprogramma-Haarlem-sfeer

Wat ga je leren

Na het doorlopen van de training begrijp je

  • hoe je beter omgaat met veranderingen, stress en verwachtingen uit de omgeving
  • hoe je je minder aantrekt van de mening van anderen
  • hoe de innerlijke criticus werkt en hoe je hiermee om kan gaan
  • weet je beter om te gaan met kritiek uit de buitenwereld
  • weet je dichter bij jezelf te blijven en meer op jezelf te vertrouwen
  • en kun je op een respectvolle manier zijn grenzen aangeven

Praktische informatie

De training bestaat uit 4 modules met duidelijke video-uitleg, praktische oefeningen en echte praktijkvoorbeelden. Ik heb de training ontwikkeld voor het online platform Studytube. Je koopt en volgt de training dus ook op dat platform en kunt bij hen terecht voor eventuele vragen over de training.

Kosten: € 149,00

Dat wil ik

“Duidelijke training die bij de kern begint en van daaruit verder werkt. Zelf vond ik het een eye-opener om kennis te maken met de innerlijke criticus en innerlijk raadgever! Bedankt!”

“Verhelderend en goed te volgen!”

“Ik vond het een duidelijke training en heb geleerd dat het goed is om af en toe meer op jezelf te vertrouwen en vaker je innerlijke raadgever te laten spreken. Soms is het erg lastig om niet kritisch op jezelf te zijn, aangezien dit iets is wat je al bijna je hele leven meekrijgt. Ook vind ik het fijn dat de natuur nog even werd aangekaart, hierdoor ben ik meer gedreven om vaker ‘offline’ de natuur in te gaan.”