De draad weer oppakken

Cynthia Schipper, 42, 1:1 traject

Frederike heeft mij enorm geholpen in een tijd dat ik even niet meer wist wie ik was en hoe ik nu weer de draad kon oppakken. Ik kwam via via bij haar terecht en het voelde direct alsof ze al jaren een goede vriendin van me was. Aan een half woord heeft zij genoeg om te begrijpen wat ik wilde zeggen en waar ik mee zat. Natuurlijk moest ik dat eerst zelf kunnen inzien en onder woorden brengen, en ook daarin heeft ze mij goed begeleid. Haar manier van werken: nuchter, met humor en haar persoonlijke voorbeelden maken het fenomeen ‘een psycholoog en coach hebben’ ineens heel toegankelijk. 

Ik ben een stuk rustiger geworden en ben minder geforceerd aan het zoeken naar wat ik wil of wat ik leuk vind. Ik laat het meer over aan de ‘flow’ en dat levert mij zowaar een goed gevoel, betere energie en werk als zzp’er op! Zo mocht ik voor Frederike haar logo en logo voor het Levensflow Event ontwerpen. Heel fijn om zo het zelfvertrouwen terug te krijgen dat ik was kwijt geraakt. 

Plan interesse gesprek