Contact met je intuïtie

De 44 kaarten bieden houvast in een leven vol prikkels en afleiding. Ze geven inzicht en richting en brengen je in contact met je intuïtie en gevoel.

Moment voor jezelf

De Goed zoals je bent kaarten helpen je om dichter bij jezelf te komen en keuzes te maken vanuit je hart. Ze bieden houvast in een leven vol prikkels en afleiding. Ze geven inzicht en richting en brengen je in contact met je intuïtie en gevoel. Ze zijn prachtig vormgegeven door Karolien Rijksen, in tune met de tekst die bij de kaart hoort.

Bij het card deck ontvang je een boekje met heldere uitleg van de kaarten. De kaarten zijn genummerd, waardoor het eenvoudig zoeken is naar jouw kaart. Lees de woorden die bij de kaart horen en laat de diepere betekenis binnenkomen. Je intuïtie helpt je om de informatie te verbinden de vraag die jij gesteld hebt of aan thema’s die er in jouw leven spelen.

Bestellen
Carddeck Goed zoals je bent kaart Frederike Mewe
Carddeck box 3 Goed zoals je bent Frederike Mewe

Bestel en ontvang een bonus

Bestel het nu en je hebt het over enkele dagen in huis.

Als extra bij je bestelling ontvang je gratis 11 prachtige visualisaties uit de Levensflow Ontdekkingsreis. Je krijgt direct toegang tot de visualisaties wanneer je het carddeck bestelt.

De prijs is € 39,- (excl. 4,95 bijdrage verzendkosten).

Werk je zelf met mensen, dan zijn de kaarten goed in te zetten in coaching sessies, retraites of trainingen, als extra ondersteuning in het proces van de mensen die je begeleidt.

In winkelwagen

Over het carddeck

Er wordt tegenwoordig veel van ons gevraagd. Onze maatschappij dwingt ons allerlei ballen tegelijkertijd in de lucht te houden en alles perfect te doen. We zijn meer bezig met verwachtingen van anderen dan ons af te vragen wat we zelf willen. We zijn vaak onnodig streng voor onszelf en benutten niet ons volledig potentieel. 

Het idee voor het kaartendeck is ontstaan na het succes van mijn boek Goed zoals je bent. Ik wilde iets ontwerpen waardoor je jezelf scherp kunt houden in jouw ontwikkeling in zelfliefde. Ook als je het boek niet gelezen hebt, zijn de kaarten een waardevolle tool om goed voor jezelf te zorgen.

Aantrekkelijke combideal

Heb je mijn boek nog niet? Maak dan gebruik van deze aantrekkelijke combideal! Bestel het boek en carddeck samen voor 62,50 (incl. verzendkosten) in plaats van 68,89.

Ik wil de combideal
Carddeck Goed zoals je bent kaart 2 Frederike Mewe
“Prachtige kaarten”
“Mooie, behapbare teksten.”
“Heel fijn voor in mijn coachpraktijk”