Afsluiten voor gedoe van anderen

GRATIS OEFENING

Deze oefening kun je gebruiken als je last hebt van negatieve energie in je omgeving. Bijvoorbeeld een slechte sfeer op het werk of omgevingsgeluiden waar je last van hebt. Je kunt deze oefening doen op het moment als je letterlijk in het gedoe zit, maar je kunt je ook voorstellen dat je in de situatie met gedoe zit, dan visualiseer je dat er zit. Als je dit regelmatig oefent, zul je merken dat je steeds beter wordt om je af te sluiten voor geluiden en energie uit je omgeving.

Download oefening
Online retraite

Ervaringen

Ebook Iedereen laat scheten - 7 sleutels om je minder aan te trekken van anderen en te voelen dat jij er helemaal mag zijn

Ik heb nog iets leuks voor je

Wil jij de 7 geheime sleutels ontdekken die jou helpen om je minder aan te trekken van anderen en meer jezelf te zijn?

Koop dan nu mijn e-book Iedereen laat scheten.
Dit boek staat boordevol inspirerende verhalen, oefeningen en tips om je zelfcompassie en je veerkracht te vergroten. De verhalen zijn herkenbaar, de tips helpend en de oefeningen zorgen ervoor dat je het geleerde ook echt kunt toepassen in je eigen leven. Het zijn beproefde methodes die ik dagelijks hanteer en leer aan de vrouwen die ik in mijn praktijk als psycholoog en coach begeleid. Ze zorgen ervoor dat je meer jezelf kunt zijn, meer innerlijke rust ervaart en de regie (terug) te pakt in je leven.

Het e-book kost € 7,95.
Druk op de button hieronder om het te kopen en direct te downloaden.

Koop nu