Ben je er klaar voor om meer leiding over je leven te nemen? Te ontdekken wat echt bij jou past? Je loopbaan of bedrijf serieus onder de loep te nemen en meer vanuit je hart je keuzes te gaan maken?

Ik vind je nu al stoer. Dat je deze stap zet. Dat je bereid bent naar jezelf te kijken. Naar wat jij nodig hebt om meer flow in je leven te ervaren.

Wil je aanzienlijk meer flow in je werk en leven ervaren? Je minder aantrekken van anderen en meer je eigen pad volgen? Keuzes maken vanuit je hart, betekenis geven aan je leven én plezier ervaren?

En vind je het inspirerend om te leren van andere vrouwen? Dan is het halfjaar programma Leiderschap, Lef en Levensflow iets voor jou. In 6 maanden tijd krijg je intensieve groeps- en 1-op-1 begeleiding om aan jouw doelen en verlangens te werken. Lees hier meer.

 

 

Wil je begeleiding bij het werken aan je persoonlijke doelen om meer regie over je leven te nemen, betere keuzes te maken en meer vanuit je hart te leven, werken of ondernemen.

Persoonlijke coaching helpt je bij het behalen van je doelen en het creëren van meer flow, rust en balans. Je leert meer genieten, liever voor jezelf te zijn en relaxter met situaties om te gaan. Ook is het mogelijk om de focus meer op je loopbaan te richten, zodat je werk dat bij je past thuis een relaxte moeder te zijn en werkflow gaat stromen. Vertel me meer.

 

Hou je veel ballen in de lucht?
Lukt het je niet goed om te ontspannen? Loop je jezelf voorbij? Voel je je vaak moe, lusteloos en twijfel je over je werk? En vind je dat je je werk niet meer evengoed als voorheen doet?

Als je het bovenstaande herkent, is het belangrijk om helder te krijgen of er sprake is van overbelasting of burn-out. In een uitgebreid gesprek en het doen van een aantal testen, krijg ik een helder beeld van de situatie en kan ik advies uitbrengen over vervolgstappen. Lees meer.

Elke maand organiseer ik een inspiratiewandeling in de Kennemerduinen. De natuur brengt tot rust, en zet je tegelijkertijd in beweging. Je creativiteit wordt aangewakkerd en er ontstaat ruimte om bij je onderbewuste te komen. Daar waar de dromen en verlangens zitten.

We lopen steeds 2 uur en doen een aantal oefeningen die jou helpen je inzicht te vergroten en nieuwe mogelijkheden te gaan zien. Tijdens elke wandeling staat een bepaald thema centraal. Kijk hier voor meer informatie.

Benieuwd hoe anderen mijn begeleiding hebben ervaren? Lees er hier meer over.