Ben je er klaar voor om meer leiding over je leven te gaan nemen? Te gaan ontdekken wat echt bij jou past? Je loopbaan of bedrijf serieus onder de loep nemen en meer vanuit je hart  je keuzes te gaan maken?

Ik vind je nu al stoer. Dat je deze stap zet. Dat je bereid bent naar jezelf te kijken. Naar wat jij nodig hebt om meer flow in je leven te ervaren.

Dat kan op een aantal manieren:

 

Wil je intensieve begeleiding bij het werken aan je persoonlijke doelen om meer regie over je leven te nemen, betere keuzes te maken en meer vanuit je hart te leven, werken of ondernemen.

Persoonlijke begeleiding gaat je helpen om bij jouw verlangens te komen, samen tot de kern te komen en stappen te formuleren om jouw doelen te bereiken. Of die doelen nou zijn meer zelfliefde, meer flow in je bedrijf of een andere baan. Vertel me meer.

 

Heb je het gevoel dat je niet alles uit jezelf en je leven haalt? Zou je echt je hart willen volgen? Je minder aantrekken van hoe het hoort? En datgene gaan doen waar je van droomt?

En ben je bereid om deels zelfstandig aan de slag te gaan met het ontdekken van wat jij, het vinden van balans en het naleven van jouw dromen, dan is het online programma Ontdek en creëer jouw levensflow geschikt voor je. Vertel me meer.

 

Er zijn veel redenen waarom de flow niet stroomt. Dat kan zijn omdat je werk niet bij je past. Omdat je relatie niet lekker loopt. Omdat je moeite hebt met de vele rollen in je leven. Omdat je teveel ballen in de lucht probeert te houden. Omdat je niet goed weet wat je wilt. Dit is voor veel vrouwen herkenbaar en daarom is het samen aan je doelen werken in een coachgroep zo magisch. In het programma Leef en werk vanuit jouw flow ga je de diepte in met mooie oefeningen, coaching, buddygesprekken, samenwerksessies en ben ik je coach, leraar en stok achter de deur in één. Vertel me meer.