Ben je er klaar voor om meer leiding over je leven te nemen? Jezelf serieus te nemen? Te leren wat je behoeften en verlangens zijn? In je werk, relatie, privé? Je patronen onder de loep te nemen en meer vanuit je hart je keuzes te gaan maken?

Ik vind je nu al stoer. Dat je deze stap zet. Dat je bereid bent naar jezelf te kijken.
Naar wat jij nodig hebt om meer in jezelf te gaan geloven en meer flow in je leven te ervaren.

Leiderschap, Lef en Levensflow programmaLeiderschap, Lef en Levensflow programma

Wil je aanzienlijk meer flow in je werk en leven ervaren? Je minder aantrekken van anderen en meer je eigen pad volgen? Keuzes maken vanuit je hart, betekenis geven aan je leven én plezier ervaren?

En vind je het inspirerend om te leren van andere vrouwen? Dan is het halfjaar programma Leiderschap, Lef en Levensflow iets voor jou. In 6 maanden tijd krijg je intensieve groeps- en 1-op-1 begeleiding om aan jouw doelen en verlangens te werken. Lees hier meer.

 

1-op-1 begeleidingstraject

Wil je begeleiding bij het werken aan je persoonlijke doelen om meer regie over je leven te nemen, betere keuzes te maken en meer vanuit je hart te leven, werken of ondernemen?

Persoonlijke coaching helpt je bij om meer te leren genieten, liever voor jezelf te zijn en relaxter met situaties om te gaan. Hierbij kun je ook de focus meer op je loopbaan te richten, zodat de werkflow weer gaat stromen en je de rust krijgt om thuis een relaxte partner/moeder te zijn. Vertel me meer.

 

Inspiratiewandeling in de Kennemerduinen

 

Inspiratiewandeling

Elke maand organiseer ik een inspiratiewandeling in de Kennemerduinen. De natuur brengt tot rust, en zet je tegelijkertijd in beweging. Je creativiteit wordt aangewakkerd en er ontstaat ruimte om bij je onderbewuste te komen. Daar waar de dromen en verlangens zitten.

We lopen steeds 2 uur en doen een oefeningen die jou helpen je inzicht te vergroten en nieuwe mogelijkheden te zien. Tijdens elke wandeling staat een thema centraal. Kijk hier voor meer informatie.

Benieuwd hoe anderen mijn begeleiding hebben ervaren?
Lees er hier meer over.