Je hebt het ogenschijnlijk goed voor elkaar.  Een prima baan of leuk bedrijf, een fijn huis, leuke vrienden. Je zet je overal maximaal voor in. Probeert geen steken te laten vallen. Je wilt alles uit je leven halen. 

Maar dat lukt niet altijd even goed…

Je wilt alles graag goed doen. Overal 100% voor gaan. Je bedrijf laten groeien, je ontwikkelen in je loopbaan. Een goede moeder zijn. Aandacht schenken aan je vriendinnen. En ook nog tijd maken voor jezelf. Het lukt je niet alle ballen hoog te houden. Je ervaart vaak stress. Je zorgt niet altijd goed voor jezelf. Voor anderen des te beter. Je probeert aan verwachtingen te voldoen van je baas, opdrachtgevers, collega’s, je partner, vriendinnen. Als dat niet lukt ben je teleurgesteld. Vooral in jezelf.

Je weet dat je het anders wilt. Je wilt meer rust en balans. Flow ervaren in je werk. uitzoeken wat je nu echt wilt in je loopbaan, werk of leven. Plezier hebben in dingen die je doet. Thuis een relaxte moeder zijn. Genieten van me-time en soms even niks hoeven. Je zou minder streng willen zijn voor jezelf. Minder willen moeten van jezelf. Je zit veel in je hoofd, blijft maar denken. Je zou meer naar je intuïtie willen luisteren. Vertrouwen op je gevoel. Meer willen loslaten. Niet meer zoveel doen omdat het moet, maar omdat het goed voelt. Zonder je schuldig te voelen. Je wilt het anders. Je weet dat je hiervoor stappen moet ondernemen. Dat het zo niet verder kan. Alleen, hoe doe je dat?
Coaching kan je hierbij helpen!

Ik ben Frederike Mewe

Ik bied coaching en begeleiding aan vrouwen die in hun werk, bedrijf of leven meer het heft in eigen hand willen nemen, meer willen leven en werken vanuit bezieling. En meer voor elkaar willen krijgen. Je wilt je dromen en verlangens serieus nemen en het lef ontwikkelen om stappen te ondernemen. Stappen om eindelijk een nieuwe loopbaan te onderzoeken, misschien voor jezelf te beginnen, je bedrijf naar een hoger plan te tillen, jezelf meer op nummer 1 te zetten. Je weet dat het daarvoor nodig is om naar jezelf te kijken. Naar je mogelijkheden, talenten, maar ook je belemmerende overtuigingen en blokkades. 
Je wilt meer uit jezelf en het leven halen. Je bent bereid naar jezelf te kijken en nieuwe weggetjes uit te proberen. Je staat open voor zelfontwikkeling en een vleugje spiritualiteit. Je wilt ontdekken waar jij warm voor loopt, op welke voorwaarden jij wilt leven en hoe je dat in je dagelijkse praktijk tot uiting brengt. Je wilt je eigenheid ontdekken, meer naar je gevoel luisteren en vanuit je intuïtie leven. En je wilt je keuzes hierop baseren. Keuzes die goed voelen. En bezielde acties ondernemen.

Ik help je hier graag bij

Als psycholoog en coach met ruim 18 jaar ervaring, help ik jou als je op een bepaald moment vastloopt in je leven. Begeleiding is bij mij inspirerend, motiverend en effectief. Ik help je leiding te nemen over je leven en keuzes te maken die voor jou kloppen. We ruimen blokkades op en gaan de diepte in indien nodig, maar richten ons vooral op wat mogelijk is en nodig om de flow te laten stromen.
Je mag bij mij je ongecensureerde verhaal doen. Alles is vertrouwelijk en ik kijk nergens gek van op. Ik durf je liefdevol te confronteren, vaak met humor. Mijn stijl is betrokken, nuchter, motiverend en positief met een vleugje spiritualiteit. Ik geef ook wandelcoaching, wat vooral voor mensen met stressklachten of die veel in hun hoofd zitten een fijne manier van coaching is.
Vragen waar je bij mij mee terecht kunt:
  • Je twijfelt over je baan en wilt uitvinden waar je goed in bent en wat echt bij je past
  • Je wilt dichter bij jezelf, bij je gevoel komen
  • Je wilt minder onzeker zijn en je zelfverzekerder voelen
  • Je hebt moeite met keuzes maken
  • Je trekt je veel aan van wat anderen vinden en wilt meer doen wat jij wilt (in werk, je bedrijf, etc)
  • Je wilt je onderneming naar een hoger plan tillen en meer vanuit vertrouwen werken
  • Je wilt meer genieten en flow in je leven ervaren
  • Je wilt je minder somber en weer happier voelen
Heb je interesse om door mij begeleid te worden? Neem dan contact met mij op dan bespreken we jouw vraag. Of vraag hieronder een gratis Inspiratiesessie aan.