Je hebt het ogenschijnlijk goed voor elkaar.  Een prima baan of leuk bedrijf, een fijn huis, leuke vrienden. Je zet je overal maximaal voor in. Probeert geen steken te laten vallen. Je wilt alles uit je leven halen. 

Maar dat lukt niet altijd even goed…

Je wilt alles graag goed doen. Overal 100% voor gaan. Je bedrijf laten groeien, je ontwikkelen in je loopbaan. Een goede moeder zijn. Aandacht schenken aan je vriendinnen. En ook nog tijd maken voor jezelf. Het lukt je niet alle ballen hoog te houden. Je ervaart vaak stress. Je zorgt niet altijd goed voor jezelf. Voor anderen des te beter. Je probeert aan verwachtingen te voldoen van je baas, opdrachtgevers, collega’s, je partner, vriendinnen. Als dat niet lukt ben je teleurgesteld. Vooral in jezelf.
Je weet dat je het anders wilt. Je wilt meer rust en balans. Flow ervaren in je werk. uitzoeken wat je nu echt wilt in je loopbaan, werk of leven. Plezier hebben in dingen die je doet. Thuis een relaxte moeder zijn. Genieten van me-time en soms even niks hoeven. Je zou minder streng willen zijn voor jezelf. Minder willen moeten van jezelf. Je zit veel in je hoofd, blijft maar denken. Je zou meer naar je intuïtie willen luisteren. Vertrouwen op je gevoel. Meer willen loslaten. Niet meer zoveel doen omdat het moet, maar omdat het goed voelt. Zonder je schuldig te voelen. Je wilt het anders. Je weet dat je hiervoor stappen moet ondernemen. Dat het zo niet verder kan. Alleen, hoe doe je dat?

Ik ben Frederike Mewe

Ik bied intensieve 1-op-1 begeleiding aan vrouwen die in hun werk, bedrijf of leven meer het heft in eigen hand willen nemen, meer willen leven en werken vanuit bezieling. En meer voor elkaar willen krijgen. Je wilt je dromen en verlangens serieus nemen en het lef ontwikkelen om stappen te ondernemen. Stappen om eindelijk een nieuwe loopbaan te onderzoeken, misschien voor jezelf te beginnen, je bedrijf naar een hoger plan te tillen, jezelf meer op nummer 1 te zetten. Je weet dat het daarvoor nodig is om naar jezelf te kijken. Naar je mogelijkheden, talenten, maar ook je belemmerende overtuigingen en blokkades. 
Je wilt meer uit jezelf en het leven halen. Je bent bereid naar jezelf te kijken en nieuwe weggetjes uit te proberen. Je staat open voor zelfontwikkeling en een vleugje spiritualiteit. Je wilt ontdekken waar jij warm voor loopt, op welke voorwaarden jij wilt leven en hoe je dat in je dagelijkse praktijk tot uiting brengt. Je wilt je eigenheid ontdekken, meer naar je gevoel luisteren en vanuit je intuïtie leven. En je wilt je keuzes hierop baseren. Keuzes die goed voelen. En bezielde acties ondernemen.

Ik help je hier graag bij

Ik bied twee mogelijkheden om 1-op-1 met mij te werken. Je kunt kiezen voor geheel face-to-face of voor een combinatie van online leren en persoonlijke begeleiding. Lees hieronder meer over deze varianten van begeleiding.
Intensieve 1-op-1 begeleiding live

 

Gedurende 3 tot 4 maanden begeleid ik je bij jouw vragen en leerdoelen. Dat kan een vraag zijn  met betrekking tot je loopbaan, je persoonlijke of professionele ontwikkeling of stress/burn-out. Tijdens deze begeleiding krijg je mijn volledige aandacht en betrokkenheid. Ik spar met je, prikkel je, ondersteun je en stimuleer je om naar jezelf te kijken en stappen te ondernemen. We kijken samen wat jou in de weg zit om verder te komen en wat je kan helpen om het optimale uit jezelf en je leven te halen. Samen maken we de deep dive in jouw innerlijke wereld van wensen, verlangens, angsten en blokkades. Ik ben je coach, mentor en stok achter de deur in 1.

Dit is hoe het in z’n werk gaat:

  • we hebben een kennismakingsgesprek om te kijken of het klikt en om te zien of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden. Dit gesprek kan telefonisch of live in Haarlem. Ik stuur je van tevoren een vragenlijst toe.
  • als het voor ons allebei goed voelt, kunnen we van start en werken we gedurende een periode van 3 tot 4 maanden intensief samen aan jouw vraagstukken.
  • we hebben ongeveer om de week een 1:1 coachsessie van 75 minuten (live of via Skype).
  • tussendoor krijg je e-mailondersteuning van mij. Je kunt al je vragen tegen me aanhouden waar je per mail feedback op krijgt.
  • ook zal ik je regelmatig prikkelende vragen stellen om je te stimuleren actief te blijven in je proces.
  • je krijgt diverse oefeningen van me. Welke oefeningen dit zijn, hangt af van je vraagstukken. Ik lever graag maatwerk. Je kunt denken aan loopbaanopdrachten, vragenlijsten, meditaties en visualisatieoefeningen.

Interesse? Mail of bel me, dan bespreken we jouw situatie.

 

Combinatie van online en face-to-face begeleiding

 

Bij deze variant ga je zelf aan de slag met het online programma Ontdek en creëer jouw levensflow. De 7 online lessen zijn zo ingericht dat je prima 1 les per twee weken kunt doen (sneller of langzamer mag ook). Je hebt een jaar lang toegang tot de online lessen. Alles is te downloaden, waardoor je er op een later moment nog eens op terug kan kijken of oefeningen opnieuw kunt doen.

Dit is hoe het in z’n werk gaat:

  • we hebben een kennismakingsgesprek om te kijken of het klikt en om te zien of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden. Dit gesprek kan telefonisch of live in Haarlem. Ik stuur je van tevoren een vragenlijst toe.
  • als het voor ons allebei goed voelt, kunnen we van start en krijg je toegang tot de online leeromgeving. Je kunt dan direct met de online lessen aan de slag.
  • we plannen de 3 coachsessies. Dit zal ongeveer 1 sessie per maand zijn. De sessies zijn per Skype of live in Haarlem.
  • tussendoor kun je jouw vragen aan mij mailen en krijg je e-mailondersteuning van mij. 

Hier lees je meer over het online programma en de combinatie met de 1-op-1 begeleiding: Ontdek en creëer jouw levensflow

Bij interesse kun je contact met mij opnemen.