Ik help je hier graag bij

Je mag bij mij je ongecensureerde verhaal doen

Als psycholoog en (loopbaan)coach met ruim 20 jaar ervaring, help ik jou wanneer je vastloopt in je leven. Door middel van een 1-op-1 begeleidingstraject help ik je leiding te nemen over je leven en keuzes te maken die voor jou kloppen. We ruimen blokkades op en gaan de diepte in waar nodig, maar richten ons vooral op wat mogelijk en nodig is om de flow te laten stromen.

Alles is vertrouwelijk en ik kijk nergens gek van op. Ik durf je liefdevol te confronteren, vaak met humor. Mijn stijl is betrokken, nuchter, motiverend en positief met een vleugje spiritualiteit. Ik werk met verschillende methodieken zoals mindfulness, voice dialogue, ACT, en visualisaties. Ik doe ook wandelcoaching, wat vooral voor mensen met stressklachten of die veel in hun hoofd zitten een fijne manier van coaching is.

Lees mijn hele verhaal
Frederike-Mewe-Psycholoog-Coach-1-op-1-Haarlem

Herken je jezelf hierin?

 • Je hebt moeite om alle ballen hoog te houden

 • Je ervaart stress en hebt moeite om te ontspannen

 • Je hebt twijfels over je baan, relatie of andere zaken in je leven

 • Je bent streng voor jezelf en piekert veel

 • Je hebt een korter lontje en bent sneller geïrriteerd

 • Je geniet minder van dingen

Frederike-Mewe-1-op-1-coaching-praktijk-Haarlem-1

Resultaten die je kunt verwachten

 • Meer flow in je werk, waardoor je meer plezier ervaart en betere resultaten behaalt
 • Meer zelfvertrouwen en geloof in jezelf, waardoor dingen je makkelijker afgaan
 • Minder piekeren en meer rust in je hoofd
 • Meer lef, waardoor je stappen durft te zetten die je eerst niet durfde
 • Meer zelfcompassie, waardoor je jezelf leuker vindt
 • Betere relaties met collega’s, werknemers, je dierbaren en mensen om je heen
Plan interesse gesprek

Hoe ziet het 1-op-1 traject eruit?

IN 4 TOT 6 MAANDEN WERKEN WE INDIVIDUEEL AAN JOUW LOOPBAAN- EN LEVENSVRAGEN.

In een interessegesprek bespreken we jouw vragen en bepalen je doelen. In het traject dat we samen ingaan, bied ik jou maatwerk bij het werken aan jouw doelen en verlangens. Dit doen we door live 1:1 sessies, e-coaching en coach calls. Daarnaast krijg je toegang tot een online omgeving met diverse oefeningen en mooie visualisaties. Dit helpt jou om ook tussen de sessies door actief met je doelen aan de slag te gaan.

Plan interesse gesprek
Frederike Mewe meer flow

Terug naar jouw natuur

1

De kern raken

Startsessie met Kernscan

We gaan gelijk goed van start in een 2,5 uur durende sessie, waarin we jouw doelen bepalen, diverse oefeningen doen en jouw Kernscan bespreken. We zoomen in op je drijfveren, verlangens, waarden en communicatiestijlen. De naam zegt het eigenlijk al: als jij jouw eigen kern centraal leert stellen, kun je groeien en kan de flow gaan stromen.

2

De diepte in

7 keer

1:1 sessie

In de coachsessies van ieder 75 minuten gaan we aan de slag met jouw coachvragen. We kijken naar jouw dromen en verlangens, je blokkades en belemmerende overtuigingen, je kwaliteiten en talenten. Je leert meer in het hier en nu te leven, meer te vertrouwen op jezelf, jouw eigenheid en dit naar buiten te brengen.

3

Praktisch aan de slag

Werkboek met oefeningen

Je ontvangt tijdens de startsessie een werkboek met inspirerende en inzicht gevende oefeningen en theorie. Hier werken we tijdens de coachsessies mee en ze kunnen als huiswerk dienen.

4

Vinger aan de pols

app- of

e-coaching

Als je iets wilt vragen tussendoor of je kunt wel wat ondersteuning gebruiken (bijvoorbeeld als stok achter de deur) dan sta ik per app en mail voor je klaar. Ik stuur je ook regelmatig extra inspiratie die jou helpt bij jouw coachvragen en ontwikkeling.

5

Contact

Inspiratie wandeling

Maandelijks geef ik een inspiratiewandeling in de Kennemerduinen. Heerlijk om je hoofd leeg te maken en even een moment voor jezelf te creëren. Gedurende het traject mag je kosteloos mee.

6

Altijd leren

Online Leeromgeving

Je krijgt toegang tot een online leeromgeving met diverse oefeningen en materialen. Zo kun je regelmatig zelf thuis oefeningen doen die jou helpen in je proces.

Plan interesse gesprek

Ervaringen