Ik help je hier graag bij

Je mag bij mij je ongecensureerde verhaal doen

Als psycholoog en coach met ruim 20 jaar ervaring, help ik jou wanneer je vastloopt in je leven. Ik help ik je dichter bij jezelf te komen, de regie (terug) te pakken en keuzes te maken die voor jou kloppen. We ruimen blokkades op, onderzoeken patronen en wat er nodig is om de flow weer te laten stromen.

Alles is vertrouwelijk en ik kijk nergens gek van op. Ik durf je liefdevol te confronteren, vaak met humor. Mijn stijl is betrokken, nuchter, motiverend en positief met een vleugje spiritualiteit. Ik werk met verschillende methodieken zoals voice dialogue, opstellingen, ACT, en visualisaties. We kunnen ook de duinen in voor wandelcoaching, wat vooral voor mensen met stressklachten of die veel in hun hoofd zitten een fijne manier van coaching is.

Lees mijn hele verhaal

Herken je jezelf hierin?

 • Je hebt moeite om alle ballen hoog te houden

 • Je ervaart stress en hebt moeite om te ontspannen

 • Je hebt twijfels over je baan, relatie of andere zaken in je leven

 • Je bent streng voor jezelf en piekert veel

 • Je hebt een korter lontje en bent sneller geïrriteerd

 • Je geniet minder van dingen

Resultaten die je kunt verwachten

 • Meer zelfvertrouwen en geloof in jezelf, waardoor dingen je makkelijker afgaan
 • Meer zelfcompassie, waardoor je jezelf leuker vindt
 • Meer flow in je werk, waardoor je meer plezier ervaart en betere resultaten behaalt
 • Minder piekeren en meer rust in je hoofd
 • Meer lef, waardoor je stappen durft te zetten die je eerst niet durfde
 • Betere relaties met collega’s, werknemers, je dierbaren en mensen om je heen
Vraag een interessegesprek aan

Hoe ziet het 1-op-1 traject eruit?

IN 4 TOT 6 MAANDEN WERKEN WE INDIVIDUEEL AAN JOUW COACHVRAGEN.

Coaching is geen quickfix en patronen doorbreken vraagt tijd en aandacht. De sessies zijn diepgaand en tussendoor is er tijd voor reflectie en integratie in je dagelijks leven.

In een interessegesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en waar je mee aan de slag wilt. In het traject dat we samen ingaan, bied ik jou maatwerk bij het werken aan jouw doelen en verlangens. Een traject bestaat uit coachsessies, coachwandelingen en een online leeromgeving met visualisatie en verdiepende masterclasses. We werken met verschillende methodieken als voice dialogue, opstellingen en visualisaties.

Plan interesse gesprek
Frederike Mewe meer flow

Terug naar jouw natuur

1

Een goede start

Startsessie van 2 uur

We starten het traject met een langere sessie waarbij we aandacht besteden aan je startsituatie (waar sta je, waar loop je tegenaan?) en je gewenste eindsituatie (waar wil je heen?). Van hieruit bepalen we jouw doelen voor het traject. We maken ruimte voor waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt.

2

De diepte in

7 keer

1:1 sessie

Na de startsessie hebben we 7 coachsessies van ieder 75 minuten, waarin we aan de slag gaan met jouw coachvragen. We kijken naar jouw patronen, belemmerende overtuigingen, je dromen en verlangens, je kwaliteiten en talenten. Je leert meer in het hier en nu te leven, dichter bij jezelf te komen en meer te vertrouwen op jezelf en jouw eigenheid.

3

De natuur in

twee keer wandeloefening

De natuur heeft een magische werking op je. In de natuur kom je dichter bij jezelf en bij jouw verlangens. Je krijgt in dit traject twee waardevolle wandeloefeningen die je op een moment dat het jou uitkomt kunt doen.

4

Inspiratie

Het boek Goed zoals je bent

Je ontvangt het boek Goed zoals je bent, waar je alles nog eens rustig kunt nalezen en waarin diverse herkenbare verhalen en inzicht gevende oefeningen en theorie staan. Ook zullen bepaalde hoofdstukken als ‘huiswerk’ opgegeven worden tussen de coachsessies door.

5

Vinger aan de pols

app- of

e-coaching

Omdat je tussendoor zelf aan de slag gaat met oefeningen en integreren van het geleerde, mag je tussendoor altijd advies of hulp vragen. Ook als je een stok achter de deur nodig hebt, sta ik per app en mail voor je klaar.

6

Altijd leren

Online leeromgeving

Je krijgt toegang tot een online leeromgeving met verdiepende masterclasses, wandelopdrachten/oefeningen visualisaties. Zo kun je regelmatig zelf thuis oefeningen doen die jou helpen in je proces.

Investering

In het traject Terug naar jouw natuur krijg je het volgende:

 • startsessie van 2 uur
 • 7 x 1:1 sessie van 75 minuten
 • maandelijks deelname coachwandeling in de Kennemerduinen
 • het boek Goed zoals je bent
 • vinger aan de polsmomenten per e-mail/app
 • online omgeving

De investering voor dit traject is € 2.995,- excl. 21% btw. Vaak lukt het om de kosten door jouw werkgever te laten vergoeden. Ik kan een offerte opstellen voor jouw werkgever of indien nodig contact hebben met jouw leidinggevende of HR.
Wil je het programma privé bekostigen, dan betaal je € 2.995,- incl. btw en bestaat ook de mogelijkheid in 4 termijnen van 775,- te betalen.

Ik wil een interessegesprek

Ervaringen