5 maanden programma Leef en werk vanuit jouw flow

Er zijn veel redenen waarom de flow niet stroomt.
Dat kan zijn omdat je werk niet bij je past.  Omdat je relatie niet lekker loopt.  Omdat je moeite hebt met de vele rollen in je leven. Omdat je teveel ballen in de lucht probeert te houden. Omdat je niet goed weet wat je wilt.

Dat geeft onrust en stress. Veel stress.

De oorzaak ligt meestal in hoe jij met zaken in je leven omgaat. In hoe jij blijft hangen of steeds terugvalt in oude (niet helpende) patronen. In hoe jij je laat leiden door je gedachten, je verstand en te weinig ruimte geeft aan je gevoel.

De oplossing ligt ook bij jezelf.

Naar je gevoel leren luisteren. Je gedachten minder leidend laten zijn. Je eigen keuzes maken. Minder streng zijn voor jezelf. Meer genieten. Meer flow ervaren. Het kan!

In het programma Leef en werk vanuit jouw flow gaan we in de periode november 2017 – maart 2018 zowel 1-op-1 als in een kleine groep vrouwen de diepte in met mooie oefeningen, coaching, buddygesprekken, samenwerksessies en ben ik je coach, leraar en stok achter de deur in één.

Dit traject is speciaal voor vrouwen die stress en onrust ervaren omdat ze niet genoeg doen wat ze echt willen. Ze laten zich steeds afleiden door andere zaken, bijvoorbeeld door wat hoort of door angst. Wat zich vaak uit in het maar door gaan met wat je aan het doen bent, teveel hooi op je vork nemen, het graag goed doen voor anderen en te weinig stil staan bij of ruimte maken voor je eigen verlangens en behoeften. Je neemt je vaak voor om het anders te gaan doen, maar op de een of andere manier lukt het je maar niet en verval je in oude patronen. Het gevaar schuilt er in dat je onrustig, ontevreden blijft en zelfs opgebrand raakt.

Hoe ga je dit allemaal leren?

In dit 5 maandenprogramma gaan we 1-op-1 en in een kleine groep vrouwen de diepte en ben ik je coach, leraar en stok achter de deur in één.

Frederike had in een halfuur door waar de ‘pijn’ bij mij zat en hoe zij daarin kon helpen. Dat bleek ook; mijn bedrijf en vak als zodanig zien (uit hobby niveau halen) en naast dat inzicht vele andere inzichten opgedaan. We zijn ook praktisch aan de slag gegaan: naast mij uit het hoofd halen wanneer nodig kon ze ook sturen in het ondernemerschap en die veelzijdigheid heeft mij veel verder gebracht dan alleen de zichtbare stappen. Ben erg blij met de beslissing dit te gaan doen met de mooie, grappige, eerlijke en nuchtere Frederike! Bedankt. Lonneke Bransz, kindercoach bij Gewoon Zijn

Vragen waar je mee rond kan lopen waar we in dit traject mee aan de slag gaan zijn:
– Hoe vind ik werk dat echt bij me past?
– Hoe kan ik milder voor mezelf zijn?
– Hoe vind ik meer balans in mijn leven?
– Hoe kom ik dichter bij mezelf?
– Hoe kom ik meer uit mijn hoofd en dichter bij mijn gevoel?
– Hoe zorg ik dat mijn bedrijf beter gaat draaien?
– Hoe zorg ik dat ik meer ga doen wat ik echt wil?
– Hoe laat ik me minder leiden door wat anderen willen?
– Hoe kan ik meer flow ervaren?

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • We starten met een Inspiratiewandeling ter kennismaking op vrijdag 3 of zaterdag 4 november.
  • 5 x 1:1 coachsessie waarin je onder begeleiding oefeningen doet en inzichten opdoet over jezelf. Je krijgt essentiële informatie over jouw verlangens, patronen, mechanismen, kwaliteiten en energiehuishouding en wat voor jou werkt in je leven.
  • 2 live groepsbijeenkomsten met de groep vrouwen met oefeningen, opdrachten en visualisaties. De groep heeft als grote voordeel het delen van kennis en wijsheid en ervaren van steun van de andere vrouwen. Je stimuleert en motiveert elkaar. Het onderdeel zijn van een groep werkt als een katalysator: je bereikt je doelen sneller als er een groep achter je staat (het stok-achter-de-deur-effect). De data voor de groepsbijeenkomsten zijn 15 december 2017 en 9 maart 2018)
  • 3 online groepsbijeenkomsten van ongeveer 60-90 minuten (22 november 2017; 10 januari en 14 februari 2018)
  • Toegang tot een besloten VIP groep op Facebook.
  • Vragen stellen per mail met persoonlijke feedback.
  • Ontspanningsoefeningen en/of visualisatieoefeningen.

Mijn expertise ligt op het vlak van het creëren van levensflow, het beste uit jezelf halen, het aangaan van angst, het volgen van je eigen pad en het realiseren en het zetten van de juiste stappen. Ik help je heel graag je werk en leven naar the next level te tillen.

Is dit waar jij nu naar op zoek bent, neem dan contact met me op. Dan kijken we samen of dit traject passend is.

Frederike Mewe 06-24645451

frederike@frederikemewe.nl