COACHING – TRAINING – BEGELEIDING – ONLINE PROGRAMMA’S

START 1 november: 5 maanden coachprogramma Leef en werk vanuit jouw flow.

Ik begeleid je in het ontdekken wat je zelf echt wilt, je minder aan te trekken van de buitenwereld en krachtige keuzes te maken. Keuzes die voor jou kloppen. Zodat jouw levensflow helemaal kan gaan stromen.

  • Heb je het gevoel dat er meer in je zit, maar weet je niet hoe je het eruit krijgt?
  • Blijf je in cirkeltjes ronddraaien en vind je het lastig om zelf de juiste keuzes te maken?
  • Neem je vaak beslissingen met je hoofd en zou je meer naar je gevoel willen leren luisteren?
Klaar om een stap te zetten?!

Ben je bereid bent naar jezelf te kijken, je open te stellen voor nieuwe mogelijkheden en de ontdekkingsreis aan te gaan? Hieronder kun je lezen hoe ik jou kan begeleiden.

Frederike had in een halfuur door waar de ‘pijn’ bij mij zat en hoe zij daarin kon helpen. Dat bleek ook; mijn bedrijf en vak als zodanig zien (uit hobby niveau halen) en naast dat inzicht vele andere inzichten opgedaan. We zijn ook praktisch aan de slag gegaan: naast mij uit het hoofd halen wanneer nodig kon ze ook sturen in het ondernemerschap en die veelzijdigheid heeft mij veel verder gebracht dan alleen de zichtbare stappen. Ben erg blij met de beslissing dit te gaan doen met de mooie, grappige, eerlijke en nuchtere Frederike! Bedankt. Lonneke Bransz, kindercoach bij Gewoon Zijn

 

LEVENSFLOW ONTDEKKINGSREIS

Maak op een krachtige en laagdrempelige manier kennis met mij, mijn visualisaties en werkwijze door middel van de Levensflow Ontdekkingsreis. Een online training waarbij je…Lees meer over de Levensflowontdekkingsreis

 

LOOPBAANCOACHING

Ben je niet meer blij met je werk? Loop je vast? Wil je een nieuwe uitdaging? Dan is loopbaancoaching iets voor jou. Lees meer informatie over loopbaancoaching.

 

LEVENSFLOW COACHING

Loopt het even niet zo lekker in je leven en zit je daardoor niet goed in je vel? Wil je minder piekeren en twijfelen en meer rust en vrede ervaren? Dan kan ik je helpen met 1-op-1 coaching. Lees hier meer over het soort vragen waarmee je bij mij terecht kunt.