COACHING – TRAINING – BEGELEIDING – ONLINE PROGRAMMA’S

Ik begeleid je in het ontdekken wat je zelf echt wilt, je minder aan te trekken van de buitenwereld en krachtige keuzes te maken. Keuzes die voor jou kloppen. Zodat jouw levensflow helemaal kan gaan stromen.

  • Heb je het gevoel dat er meer in je zit, maar weet je niet hoe je het eruit krijgt?
  • Blijf je in cirkeltjes ronddraaien en vind je het lastig om zelf de juiste keuzes te maken?
  • Neem je vaak beslissingen met je hoofd en zou je meer naar je gevoel willen leren luisteren?
Klaar om een stap te zetten?!

Ben je bereid bent naar jezelf te kijken, je open te stellen voor nieuwe mogelijkheden en de ontdekkingsreis aan te gaan? Hieronder kun je lezen hoe ik jou kan begeleiden.

Sinds de begeleiding van Frederike ben een stuk rustiger en minder geforceerd aan het zoeken naar wat ik wil of wat ik leuk vind. Ik laat het meer over aan de ‘flow’ en dat levert mij zowaar een goed gevoel, betere energie en werk als zzp’er op! Cynthia Schipper

 

LEVENSFLOW ONTDEKKINGSREIS

Maak op een krachtige en laagdrempelige manier kennis met mij, mijn visualisaties en werkwijze door middel van de Levensflow Ontdekkingsreis. Een online training waarbij je…Lees meer over de Levensflowontdekkingsreis

 

LOOPBAANCOACHING

Ben je niet meer blij met je werk? Loop je vast? Wil je een nieuwe uitdaging? Dan is loopbaancoaching iets voor jou. Lees meer informatie over loopbaancoaching.

 

LEVENSFLOW COACHING

Loopt het even niet zo lekker in je leven en zit je daardoor niet goed in je vel? Wil je minder piekeren en twijfelen en meer rust en vrede ervaren? Dan kan ik je helpen met 1-op-1 coaching. Lees hier meer over het soort vragen waarmee je bij mij terecht kunt.